YouCruitment wordt Van Oosten Werving en Selectie

HEEMSTEDE, 20090711 -- YouCruitment heeft inmiddels haar naam gevestigd in gemeenteland. In haar korte bestaan zijn vele klanten en kandidaten bediend met een nieuwe uitdaging, nieuwe inzichten en opgedane vaardigheden. Ook bij de collega werving en selectiebureaus is YouCruitment niet onopgemerkt gebleven. Vanaf 3 juli gaat YouCruitment echter verder onder de nieuwe naam Van Oosten Werving en Selectie.


Synergie

De bedrijfsnaam veranderen doe je niet zomaar. De reden om van naam te veranderen is als volgt. YouCruitment maakt deel uit van de Acta Juri Groep. In deze groep zijn zusterbedrijven als Van Oosten Advies & Detachering, Van Oosten Ruimtelijke Planontwikkeling en Van Oosten Planschade Advies actief. Dit zijn stuk voor stuk gerenommeerde dienstverleners voor de publieke sector op het gebied van ruimtelijke en juridische dienstverlening. YouCruitment en de bedrijven in de Acta Juri Groep werken intensief samen. Door de nieuwe naam Van Oosten Werving en Selectie wordt de synergie tussen deze bedrijven duidelijker en kunnen we beter als een eenheid naar buiten treden.

Vertrouwen

YouCruitment wordt Van Oosten Werving en Selectie. We gaan door met hetzelfde enthousiasme en dezelfde professionaliteit. Dit is de laatste YouCruitmail, maar binnenkort ontvangt u de nieuwe nieuwsbrief van Van Oosten Werving en Selectie, met een nieuw logo en uiteraard nieuwe vacatures en nieuwtjes. Met vertrouwen gaan we samen met u voor Mensen met een Missie.




Ingezonden persbericht