Politie Noord- en Oost Gelderland


|Apeldoorn - 4 bestuurders aangehouden voor rijden onder invloed | |


In de nacht van vrijdag op zaterdag 11 juli heeft de politie in Apeldoorn 4 automobilisten aangehouden voor het rijden onder invloed.


Rond 21:00 uur werd een 64-jarige vrouw uit Apeldoorn staande gehouden op de Sluisoordlaan in Apeldoorn. Een blaastest wees uit dat de vrouw gedronken had. Op het politiebureau blies de vrouw een promillage van 2,25. Haar rijbewijs is ingevorderd.


Rond 01:30 uur werd een 49-jarige vrouw uit Apeldoorn staande gehouden op de Operettestraat in Apeldoorn. Ook bij haar werd het gebruik van alcohol geconstateerd door middel van de blaastest. Op het politiebureau blies de vrouw een promillage van 0,94.


Op de Anklaarseweg werd rond 23:20 uur een 27-jarige man uit Apeldoorn staande gehouden. De blaastest wees uit dat ook deze man onder invloed van alcohol was. Op het politiebureau blies de man een promillage van 1,15.


Rond 03:50 uur werd op de Deventerstaat in Apeldoorn een 45-jarige man uit Apeldoorn staande gehouden tijdens een alcoholcontrole. De blaastest wees uit dat de man gedronken had. Hierop is ook deze man aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar hij een promillage van 1,31 blies. Zijn rijbewijs is ingevorderd.


Tegen alle bestuurders is proces-verbaal opgemaakt.oe


lichting

|     |Apeldoorn - Jongen aangehouden voor zware mishandeling    |

Zaterdagmorgen 11 juli rond 03:20 uur heeft de politie een 17-jarige jongen uit Apeldoorn aangehouden op verdenking van zware mishandeling.


Het incident vond plaats in de Hoofdstraat in Apeldoorn. De 17-jarige jongen wordt ervan verdacht een 19-jarige plaatsgenoot met een glas op zijn hoofd te hebben geslagen. De aanleiding voor deze mishandeling is nog niet duidelijk. De 17-jarige jongen is aangehouden en ingesloten voor nader verhoor.
EINDE BERICHTEN

-----------------------

(





(

---- --