CDG Europe BV


Aladdin Support per 12-07-2009 over naar SafeNet Support 9-7-2009
Eerder dit jaar heeft investeringsmaatschappij Vector Capital Aladdin overgenomen en vlak daarna een samenvoeging met het management van SafeNet aangekondigd. Deze laatste is de grotere van de twee, om die reden zullen sommige zaken onder die naam doorgang gaan vinden. De SafeWord productlijn zelf zal zonder wijzigingen worden gecontinueerd.

Een van die zaken die wel veranderd is dat Aladdin support onder SafeNet support zal gaan vallen per 12 juli 2009.

Het support telefoonnummer blijft identiek voor Nederland, maar de nu bekende Aladdin support portal kan vanaf 12 juli niet meer geraadpleegd kunnen worden. Vanaf dat moment is de support portal van SafeNet te gebruiken. Inlog, Account en case informatie zal worden overgezet naar SafeNet Support (voor details zie de officiële aankondiging).

CDG Europe bv is dé innovatieve IT-distributeur en heeft naast haar vestiging in Nederland tevens vestigingen in België, Luxemburg, Duitsland, Groot-Brittannië, Ierland, Zweden, Finland en de Baltische staten. Hiermee ondersteunen wij onze internationale Partners, komen tegemoet aan de groeiende vraag naar een kennis partner voor onze proposities en vergroten ons blikveld. De doelstelling van CDG Europe bv is om samen met partners innovatieve producten en diensten te vertalen naar nieuwe proposities in lijn met de huidige marktontwikkelingen. Met leveranciers als Aladdin, Chip PC, Citrix, Cranberry, Expand Networks, InstallFree, KACE, Platespin, RES Software, Vizioncore en VMware is CDG leider in het aanbieden en ondersteunen van marktgerichte oplossingen op het gebied van Applicatie Beschikbaarheid. Het CDG Education Centre fungeert als geautoriseerd trainingscentrum voor al deze producten en kan ook voorzien in opleidingstrajecten op maat.