Ingezonden persbericht


Diemen, 13 juli 2009

Generali reikt prijzen NBVA Congres uit

Op 23 juni vond het NBVA congres plaats in Congrescentrum Orpheus te Apeldoorn. Generali organiseerde speciaal voor het congres een AOV quiz en een pensioen quiz waarbij een bijzondere prijs te winnen was. Een prijs die past bij het thema van het congres 'Sterker door de storm'. De verzekeraar maakte deze week de winnaars bekend. Generali reikte de prijzen uit aan de gelukkige winnaars. De heer J. Gjaltema van Gjaltema Assurantiën & Makelaardij uit Dalfsen en de heer M.J. Ipenburg van Flexs Financiële Diensten uit Prinsenbeek. Zij kregen beiden een workshop vliegeren aangeboden.

NBVA Congres 'Sterker door de storm'
Het NBVA congres had dit jaar als thema 'Sterker door de storm'. Generali verzorgde één van de parallelsessies tijdens het congres. De presentatie ging in op de financiële crisis. Jaap Oudijk, directeur Marketing & Sales: "Oók in tijden van crisis liggen er kansen op het gebied van pensioen en inkomen". Tijdens zijn presentatie beantwoordde Oudijk de vraag hoe een intermediair het beste in kan spelen op de wensen en behoeften van haar klanten. Ook zoomde Oudijk in op het behouden en werven van relaties.

Generali-stand vernieuwd
Generali presenteerde tijdens het NBVA Congres haar vernieuwde stand. De uitstraling van de stand sluit aan bij de nieuwe advertentiecampagne van de pensioen- en inkomensverzekeraar. Op de stand bood de barista, een heuse koffiekunstenaar, de bezoekers een heerlijk kopje Italiaanse koffie aan. Het congres werd afgesloten met een wijnproeverij waar 15 wijnen van de Generali wijngaarden werden geschonken. De verzekeraar liet tijdens het congres weer zien groots te zijn in persoonlijke benadering. Bezoekers waren in de gelegenheid leden van de directie persoonlijk te spreken.

Over Generali
Generali verzekeringsgroep nv is sinds 1870 actief op de Nederlandse verzekeringsmarkt. In die ruim 135 jaar is Generali uitgegroeid tot een vooraanstaande pensioen- en inkomensverzekeraar voor ondernemers, ondernemingen en particulieren. In het belang van een optimale dienstverlening werkt zij daarbij samen met het professionele intermediair. Generali onderscheidt zich door een persoonlijke service, betrokken opstelling en accurate administratie. De ruim 450 deskundige medewerkers bepalen het succes van de organisatie. Generali maakt als zelfstandige en solide verzekeraar deel uit van de wereldwijd opererende Generali Group. Eén op de vier Europeanen heeft ten minste één verzekering ondergebracht bij de Generali Group. Meer informatie over Generali kunt u op www.generali.nl vinden.