Gemeente Valkenswaard

Informatiebijeenkomst voor ondernemers over opleiding gastvrijheid

Informatiebijeenkomst voor ondernemers over opleiding gastvrijheid

Op maandag 13 juli aanstaande organiseert de gemeente een informatiebijeenkomst voor ondernemers over de MBO-opleiding die van start gaat op het gebied van gastvrijheid. De bijeenkomst vindt van 20.00 tot 21.30 uur plaats in het gemeentehuis. Alhoewel de ondernemers persoonlijk zijn uitgenodigd, is het mogelijk dat niet iedereen een uitnodiging heeft ontvangen. Ook deze ondernemers zijn van harte welkom.

De gemeente Valkenswaard ziet toerisme en recreatie als een speerpunt voor Valkenswaard en wil op dit gebied ook iets betekenen voor de ondernemers in Valkenswaard. In samenwerking met Center Parcs De Kempervennen gaat een 'pilot' van start die de ondernemer in staat stelt om zijn medewerkers een erkende BBL-opleiding te bieden op het gebied van gastvrijheid in de richtingen horeca, detailhandel en (dag- en verblijf-) recreatie. Voor deze opleiding is een subsidie aangevraagd zodat de ondernemers aan hun medewerker(s) alleen de tijd voor het volgen van de opleiding beschikbaar moeten stellen.

Nadere informatie
Wat precies de mogelijkheden zijn, hoort u tijdens deze informatiebijeenkomst. De 'pilot'-opleiding is bedoeld voor een beperkt aantal deelnemers. Het is dus belangrijk om tijdig de deelnemers voor de opleiding op te geven.

Belangstellenden voor de informatiebijeenkomst kunnen zich aanmelden door een e-mail bericht te sturen naar de heer Lou van Gerven van de afdeling Beleid & Strategie: lge@valkenswaard.nl onder vermelding van de naam van de onderneming, telefoonnummer en de sector waarin de onderneming actief is (horeca, detailhandel of dag- en verblijfrecreatie). Voor vragen over de bijeenkomst of de bedoeling van de 'pilot', kunt u eveneens contact opnemen met de heer Van Gerven, telefoonnummer 040-2083487.