Gemeente Sittard-Geleen


charset="utf-8"
Extra commissie- en raadsvergadering over Orbis-dossier

Sittard-Geleen, 7 juli 2009 - Op maandag 13 juli wordt vanaf 18.30 uur een extra vergadering gehouden van de commissie Dienstverlening, Openbare ruimte, Veiligheid en Bestuur. De commissie praat die avond over het voorstel van het College van Burgemeester en Wethouders voor een gemeentelijke bijdrage aan het oplossen van de problematiek van Orbis Medisch en Zorgconcern.

De vergadering vindt plaats in de raadszaal van het stadhuis aan de Markt in Geleen. De vergadering is openbaar en een ieder is van harte welkom op de publieke tribune.

Ook kunnen burgers van de gemeente Sittard-Geleen gebruik maken van het recht om in te spreken over dit onderwerp. Indien u hiervan gebruik wilt maken, kunt u zich aanmelden via het emailadres: raadsgriffie@sittard-geleen.nl.

De besluitvorming over dit onderwerp vindt vervolgens plaats in een extra raadsvergadering op donderdag 16 juli om 18.30 uur. Deze openbare vergadering vindt, zoals gebruikelijk, plaats in de raadszaal van het stadhuis aan de Markt te Geleen. Ook hierbij is een ieder welkom op de tribune.


Noot voor redacties