Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district
Bergen op Zoom, 13-07-2009

Rotterdammer zonder rijbewijs veroorzaakt ongeval

BERGEN OP ZOOM: De politie heeft zondagmiddag rond 14.00 uur een 22-jarige automobilist uit Rotterdam aangehouden. De man reed op de Meidoornlaan en verleende geen voorrang aan een auto die van rechts kwam. Daardoor ontstond een flinke aanrijding; beide auto raakten zwaar beschadigd. De auto waarin de Rotterdammer reed, kwam zelfs tot stilstand tegen de gevel van een winkelpand. Agenten die ter plaatse kwamen, ontdekten vrij snel dat de Rotterdammer niet over een
rijbewijs beschikt. Daarom mocht hij mee naar het bureau voor verhoor. Hij is daarna met een proces-verbaal heengezonden.

Maandagmorgen rond 01.45 uur werd een 17-jarige Bergenaar aangehouden. Ook hij had geen rijbewijs, logisch gezien zijn leeftijd. Hij liep tegen de lamp bij een controle op de Antwerpsestraatweg. De auto waarin de jongen reed, was niet APK-gekeurd. De Bergenaar kon zich ook niet identificeren. Hij mocht mee naar het bureau en kreeg daar drie bekeuringen. Na verhoor mocht hij naar huis.

Politie houdt twee Franse drugstoeristen aan

ROOSENDAAL: Bij een controle op de Boulevard heeft de politie
zondagavond rond 20.15 uur twee inwoners van Lille ( 24 en 27 jaar) aangehouden. De auto waarin beide mannen zaten, werd langs de kant gezet. De Fransmannen bleken in het bezit van totaal 17 gram hennep. Ze zijn meegenomen naar het bureau.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 13-07-2009 13:25 | © Regio Midden en West Brabant |