Gemeente Heerhugowaard


Karavaan weer in Heerhugowaard!

Karavaan brengt dit jaar weer straatacts uit Australië, Engeland, Frankrijk, Spanje, Italië en Nederland naar Noord-Holland. Op dinsdag 14 juli strijkt de straattheaterkaravaan neer op het Stadsplein in Heerhugowaard. Daar vind je straatacts als de energieke dansvoorstelling Expédition Paddock en Miss Yvonne, die je meeneemt in een wereld van schoonheid en glamour met een knipoog naar de idiotie van de beautyindustrie.

Dinsdag 14 juli â Op het Stadsplein - vanaf 14.00 en 21.00 uur

Kate Wright - Ding Dong, Yvonneâs Calling: Yvonne voert u mee in de wereld van schoonheid en glamour met een dikke knipoog naar de idiotie van de beautyindustrie.
Leandre & David â Play: PLAY is een humoristische show. Slechts een koffer met wat attributen is nodig om de meest verrassende en uiteenlopende improvisaties met het publiek uit te bouwen tot een onvergetelijke voorstelling.
Lejo â Hands Up: Wie kent Lejo niet? Lejo, bekend van Sesamstraat, speelt bij Karavaan zijn nieuwe creatie: Hands Up. In deze eigentijdse poppenkastvoorstelling verschijnen in hoog tempo de meest vreemde wezens ten tonele: een stoere hond, een luie muzikant, een hyperactieve pianist en nog vele anderen.
Nakupelle - The Trap: Technologie en natuur gaan een gevecht aan met een ongeluksvogel er tussenin. Sublieme slapstick, sierlijke uitglijders, gekke muziek, typische attributen en hilarisch fysieke humor. Een unieke en ongebruikelijke voorstelling. Nakupelle â Baggies: Er rommelt iets tussen de doeken⦠en opeens zijn ze daar. Twee mysterieuze en nieuwsgierige wezens die het publiek meenemen met hun kwetsbare malligheid en olijke spelletje. De Frietcowboys: De Frietcowboys wilden superverse patat maken. Zo kwamen ze op het idee van de snelste friet ter wereld. Benieuwd hoe ze dat doen? Kom naar de frietschietsnackbar en schiet je eigen patat. Friet met: 1 euro, friet zonder: ook.
Whalley Range All Stars â PIG: Achter een klein laag hekje ligt een 9 meter lange zeug. Ze snurkt luidruchtig op een bed van stro. Naast het vetgemeste varken staat de boer. Hij nodigt het publiek uit om een kijkje te nemen in haar buik. Al gauw lijken biggen zich te verdringen bij de tepels van de zeug.
Tango Sumo â Expédition Paddock: Vijf mannen, vijf bedden en een rauwe choreografie. De mannen wachten op de dag dat alles anders is. Ze wachten op de vrijheid en domen over een wereld zonder deuren. In deze energieke dansvoorstelling staat het verlangen naar vrijheid centraal. Maar de vrijheid lijkt verder weg dan ooit.

Voor meer informatie kijk op: www.karavaan.nl