Gemeente Woerden

Woerden millenniumgemeente; EENshop


08 jul 2009
Woerden is millenniumgemeente. Dit betekent dat Woerden zich op lokaal niveau inzet voor doelen die zijn gericht op wereldwijde armoedebestrijding.
In het kader van deze millenniumdoelstellingen zal op deze informatiepagina regelmatig een artikel verschijnen van een bedrijf of instelling uit gemeente Woerden die bijdraagt aan het realiseren van de doelstellingen op lokaal niveau.

Wat is er nu leuker dan shoppen? Shoppen voor het goede doel! Dat kan vanaf nu in de EENshop op www.EEN.nl. Uniek aan deze website is dat tientallen goede doelenorganisaties op één website, honderd-en-één effectieve manieren aanbieden om bij te dragen aan minder armoede in de wereld.

Het kantoor van EEN is gevestigd in Woerden en vertegenwoordigt bijna
60 maatschappelijk ontwikkelingsorganisatie die zich bezig houden met het behalen van de millenniumdoelen, waaronder de Wereldwinkels en FNV Mondiaal.

Dus wil jij iemand verassen met een leuk en origineel cadeau? Neem dan eens een kijkje op de webwinkel vol fair trade producten. Door jouw aankoop krijgen vrouwen in India een eerlijk salaris. Wil je liever geen geld uitgeven, maar toch iets doen? Teken dan een petitie of doe mee aan een leuke actie en vraag zo aandacht voor armoede in de wereld.

EEN staat voor iedereen die zich inzet tegen armoede. Word ook EEN! Begin vandaag op jouw manier op www.EEN.nl/shop.