Mojo Concerts

Moby geeft intiem concert in Melkweg

Op dinsdag 14 juli geeft Moby een concert in de Melkweg. De Amerikaanse artiest wisselt zijn grote festivaloptredens deze zomer af met enkele intieme optredens in Londen, Berlijn, Parijs en Amsterdam. Tijdens dit bijzondere concert speelt Moby de meer persoonlijke en melodische muziek die hij door de jaren heeft gemaakt. De nadruk ligt hierbij op het nieuwe album 'Wait For Me', dat eind juni in Nederland uitkomt.

De veelzijdige Moby boekt begin jaren '90 succes met house- en technotracks en remixes van onder andere The Prodigy. Hij werd een populaire artiest in de clubscene en brak in 1999 wereldwijd door met het album 'Play', dat negen miljoen exemplaren verkocht. Met zijn duidelijk herkenbare geluid en melodische, elektronische muziek scoort Moby grote hits. Daarnaast worden zijn nummers wereldwijd gebruikt voor ontelbare televisieprogramma's en films. Het nieuwste album van Moby komt 29 juni uit. Nu al nieuwsgierig? Download dan gratis de eerste track Show In The Back Of The Head vanaf de website van Moby.

Dinsdag 14 juli 2009
Melkweg Rabozaal - Amsterdam
Entree ¤22 (exclusief lidmaatschap en servicekosten) Aanvang: 20.30 uur

Kaartverkoop start aanstaande zaterdag 2 mei om 10.00 uur via www.ticketservice.nl, 150 grotere postkantoren, GWK, VVV, Free Record Shops, AUB Ticketshop en Melkweg.