Gemeente Oldenzaal


Actueel nieuws

Gemeentelijke sportconsulenten organiseren Zomer Sport & Spel

gepubliceerd op : 14-7-2009

Kinderen van 5 tot en met 13 jaar hoeven zich deze zomervakantie niet te vervelen. Voor het derde opeenvolgende jaar organiseren de sportconsulenten van de gemeente Oldenzaal sport- en spelactiviteiten in de Thij, Berghuizen en het centrum. Van dinsdag 14 juli tot en met donderdag 13 augustus vinden er diverse activiteiten plaats. De activiteiten zijn gratis en iedereen kan deelnemen zonder zich vooraf in te schrijven.

Sportconsulenten van de gemeente Oldenzaal leiden de activiteiten. De sporten en spelen zijn gericht op samenwerking, goed bewegen en vooral veel `fun'. De kinderen kunnen vormen van voetbal, basketbal en hockey uitoefenen, maar ook coöperatieve spelen. De laatste week vindt er per wijk weer een spetterende afsluiting plaats die mogelijk wordt gemaakt door `WBO wonen'.

Programma

De activiteiten vinden iedere week op dezelfde locatie op een centraal gelegen plek in de wijk plaats en duren tot aan het einde van de zomervakantie. In de Thij wordt iedere dinsdag het speelplein van `de Maten' gebruikt. In Berghuizen vinden de activiteiten op woensdag in het park plaats. In het centrum kunnen de kinderen iedere donderdag op het veldje aan de Primulastraat terecht (tegenover Quick '20). De activiteiten beginnen steeds om 13.00 uur en duren tot 15.00 uur.

Tijdens de week van de `Boeskool is Lös' (5 tot en met 9 augustus) worden de activiteiten alleen op maandag (Berghuizen) en dinsdag (de Thij) georganiseerd. Meer informatie is elders op deze website te vinden.