Ingezonden persbericht


Persbericht

14 juli, 2009

GidPro BV kiest HPS Industrial voor afname LCD-PC's

~ Inzet LCD-schermen voor media streaming in winkels ~

HPS Industrial, specialist in industriële computers en rackmount servers, is door GidPro BV gekozen voor de levering van zevenendertig 42" LCD-PC's. GidPro BV is een full service IT-specialist en levert het volledige systeembeheer van hardware, software, bekabeling en telecom voor het MKB. Dit keer werkten zij aan een project voor een winkelketen gespecialiseerd in woondecoratie. De schermen van het merk Lexcom hebben een beeldgrootte van 42" en worden ingezet voor het tonen van reclameboodschappen en relevante informatie aan klanten in verschillende winkels van de keten.

De LCD-PC's beschikken over een MI853A-moederbord met een onboard 1GHz processor. Aanvankelijk werd één exemplaar afgenomen en uitvoerig getest. Na positieve resultaten besloot GidPro de overige zevenendertig LCD-PC's te bestellen, met een vervolgbestelling van nog eens zeven schermen. De PC's zijn binnen een periode van drie maanden geleverd en hangen intussen in de winkels.

"HPS is een prettige leverancier om mee samen te werken", zegt Danny Kronenburg, oprichter van GidPro BV. "De service en ondersteuning van HPS gedurende het testproces was erg goed en ook de levering zelf verliep vlekkeloos. We zijn erg tevreden over het eindresultaat."

"Na het zien van gewenste specificaties voor het project kwamen we al snel uit op de Lexcom LCD-PC", zegt Danny Hooijer van HPS Industrial. "Deze PC's zijn leverbaar met een beeldgrootte van 32" of 42". GidPro koos voor de laatstgenoemde voor het beste resultaat."

(243 woorden)




Ingezonden persbericht