Ingezonden persbericht


PRINS KIEST VOOR SAP

Breda/Amersfoort, 14 juli 2009 - Prins Metallurgische Producten (www.primepro ) implementeert SAP Business One als nieuw bedrijfssysteem. De nationale en internationale implementatie is gegund aan Asecom, SAP Gold Partner uit Breda (www.asecom.nl). Met SAP Business One versterkt Prins alle financiële, commerciële, logistieke en after sales processen. Prins heeft vestigingen in Nederland, Duitsland, Tsjechië, Frankrijk en China. SAP Business One optimaliseert de werkstromen tussen de landenvestigingen zodat opdrachten sneller en zorgvuldiger worden doorgevoerd en in productie genomen.

Hein van Opstal, directeur van Prins: 'Wij zijn onder de indruk van de flexibiliteit die binnen de standaardoplossing van SAP Business One mogelijk bleek. Wij groeien hard en moeten productieprocessen vaak razendsnel aanpassen aan de wensen van onze wereldwijde klanten. Asecom implementeert het systeem in al onze vestigingen omdat zij bij uitstek meedenken, betrokkenheid tonen en in de logistiek een sterk track record hebben opgebouwd.

Over Prins Metallurgische Producten
Prins specialiseert zich in de internationale productie en levering van hoogwaardig gietwerk, smeedwerk en sinterdelen. Sinds de oprichting in 1937 ontwikkelde Prins zich tot een belangrijke partner voor vele nationale en internationale bedrijven. Prins is gevestigd in Amersfoort en heeft locale kantoren in China, Tsjechië, Duitsland en Frankrijk. Prins is gespecialiseerd in de productie en levering van metallurgische producten volgens tekening en zorgt voor supervisie in de buitenlandse gieterijen door eigen ingenieurs. Daarnaast wordt de logistieke afhandeling verzorgd. Componenten kunnen worden geleverd in ongelegeerde en gelegeerde kwaliteiten vanaf enkele stuks tot grote series. Deze kunnen machinaal bewerkt en geassembleerd worden geleverd. Bovendien kunnen alle oppervlaktebehandelingen worden aangeboden.

Over Asecom
Asecom richt zich volledig op de optimale inzet van SAP Business One, de oplossing van bedrijfssoftwaregigant SAP voor kleine en middelgrote ondernemingen. Asecom is in 2009 uitgeroepen tot de best presterende SAP Business One Partner in Nederland. Asecom biedt ook apart ontwikkelde sectorspecifieke uitbreidingen en kennistoepassingen, onder meer voor logistiek, productie, groothandels en maritieme sector. Asecom werkt op niet exclusieve basis nauw samen met SAP-gecertificeerde partners en leveranciers van data- en netwerksystemen. Asecom werkt onder meer voor Bowltech, Biretco, Kompak, Total Mail Service, Watercompany, Drumarkon en Tapes Nederland. Zie voor meer referenties ook www.asecom.nl http://www.asecom.nl/>