Gemeente Tilburg

Kermismaatregelen omgeving Besterd en NS-plein

Van dinsdag 14 juli 18.00 uur tot en met dinsdag 28 juli 2009 Van vrijdag 17 juli tot en met zondag 26 juli staat Tilburg weer in het teken van de kermis. Als omwonende brengt dat voor u plezierige, maar soms ook minder plezierige bijkomstigheden met zich mee. Hiervoor vragen wij uw begrip en medewerking.

In uw omgeving wordt tijdens de kermisperiode een aantal verkeersmaatregelen getroffen. Door de opbouw van de kermis gaan deze maatregelen in op dinsdag 14 juli om 18.00 uur. Bezoekadres De wijzigingen gelden voor een periode van twee weken. Dus tot en met dinsdag 28 juli. Stadhuisplein 130

Wegafsluitingen Postadres De volgende wegen in uw omgeving zijn afgesloten voor al het verkeer: Postbus 90157 - Beide rijbanen van het NS-plein, tussen de Spoorlaan en de Besterdring 5000 LL Tilburg - Noordzijde van het NS-plein (parkeerterrein) - Besterdring, vanaf het NS-plein tot het Besterdplein. Oversteek is nog mogelijk via de Doorkiesnummer Johannes van Oisterwijkstraat. 013 542 87 45 Faxnummer In verband met de afsluiting van de Besterdring wordt het verkeer, via de Veldhovenring - Groeseindstraat - Hoefstraat - Van Meterenstraat, verwezen naar de Ringbaan Oost.

Glasbakken Vanaf de opbouw van attracties (14 juli) tot en met de afbraak van de kermis (28 juli) worden de glasbakken op het kermisterrein verwijderd.

Markt Besterdplein De woensdagochtendmarkt van 22 juli op het Besterdplein en omgeving wordt verplaatst naar de Hoefakkerstraat en Molenbochtstraat. De Kruisstraat wordt dit jaar niet gebruikt voor het plaatsen van marktkramen. Bewoners kunnen hun auto hier dus laten staan.Om Gebiedsontwikkeling deze markt toegankelijk te houden, verzoeken wij u de volgende straten vrij te houden van Gebiedsteams verkeer op woensdag 22 juli van 04.00 uur tot 14.30 uur: Vastgoed - Hoefakkerstraat: gedeelte van het Besterdplein tot de Kruisstraat Ingenieursbureau - Molenbochtstraat: gedeelte van het Besterdplein tot de Kruisstraat Stedenbouw Handhaving Voor deze maatregelingen is een wegsleepregeling van toepassing. Stadstoezicht Beheer & Onderhoud Middelen

Pagina 1 van 3

Deeltaxi Voor de periode 14 juli (vanaf 18.00 uur) tot en met 28 juli zijn de volgende deeltaxi-haltes ingesteld: DIV KERMIS SPOORLN H Dit is de hoek van het gebouw Spoorlaan 21 (gebouw PZN) aan de zijde van het NS Station. Hier staat ook een Deeltaxihalte. DIV KERMIS ING PARK Dit is de inrit van de parkeergarage Koningsplein aan de kant van de Piusstraat, waar voorheen woonwinkel A TOT Z zat. Hier staat ook een Deeltaxihalte. DIV KERMIS SCHOUWBURG Dit is de hoofdingang van de Schouwburg aan de Schouwburgring. DIV KERMIS BELLEVUE Dit is de ingang van wooncomplex Bellevue op de hoek van de Tivolistraat, St. Josephstraat en de "korte" Heuvel. CAFE KAUW DE Cafe de Kauw op de Besterdring 109.

Meer informatie

Hebt u nog vragen naar aanleiding van deze brief? Neem dan op werkdagen contact op met de leden van het kermisprojectteam van de gemeente. Dit team is bereikbaar via telefoonnummer 013 542 94 63. Tijdens de kermisperiode is het team bereikbaar in het Midi Theater aan de Heuvelring op de 2de etage onder hetzelfde telefoonnummer.

Pagina 2 van 3

Pagina 3 van 3

---- --