Gemeente Dongen

Onderhoud fietspad Wilhelminakanaal Noord

Publicatiedatum: 13-7-2009

De gemeente Oosterhout gaat onderhoud plegen aan het (brom)fietspad Wilhelminakanaal Noord tussen Oosterhout en de gemeentegrens van Dongen. De bomen die naast het fietspad staan hebben door wortelopdruk schades (scheuren, hobbels) veroorzaakt in het asfalt. De asfaltdeklaag is inmiddels ook aan vervanging toe. Beide knelpunten zorgen nu voor comfortverlies voor de (brom)fietsers en kunnen tot gevaarlijke situaties leiden.

Vanaf 14 juli tot en met 22 juli wordt het fietspad tussen Dongen (ter hoogte van de Doelstraat) en halverwege bedrijventerrein Everdenberg geheel afgesloten voor deze werkzaamheden. Fietsers vanaf Oosterhout worden via de Meidoornlaan, Hoogstraat en Heistraat richting Dongen geleid. Voor fietsers vanuit de richting Dongen wordt een omleiding ingesteld vanaf het kanaal (Kanaaldijk Noord) via de Doelstraat en Groenstraat/Hoge Dijk naar de Heistraat toe.

Heeft u nog vragen naar aanleiding van deze brief of over de werkzaamheden? Belt u dan met dhr. Van Toledo van de gemeente Oosterhout (0162-486489).