Politie Noord- en Oost Gelderland

|     |Ermelo - onderzoek Ermelo weer in Opsporing Verzocht      |

Het programma Opsporing Verzocht besteedt vanavond, dinsdag 14 juli weer aandacht aan het rechercheonderzoek naar de zware mishandeling van een 89-jarige man bij een woningoverval in Ermelo.


De uitzending is op Nederland 1 en omstreeks 21.25 uur. Het rechercheteam is nog volop bezig met haar onderzoek. Inwoners van Ermelo worden vandaag via SMS-alert gevraagd naar de uitzending te kijken. Mogelijk levert dit aanvullende informatie op van mensen die tot op heden nog niet hebben gereageerd richting het rechercheteam.


Overval

Op maandag 11 mei wordt het slachtoffer zwaar gewond in zijn woning aan de Wethouder Rikkerslaan in Ermelo aangetroffen. Uit het politieonderzoek blijkt dat er is ingebroken en dat er meerdere spullen worden vermist. De daders hebben waarschijnlijk gebruik gemaakt van een blauwe auto, mogelijk een Volkswagen. Het slachtoffer was aanvankelijk na een ziekenhuisopname ontslagen, maar is onlangs weer opgenomen.


Beloning

De Hoofdofficier van Justitie van het Arrondissement Zutphen heeft onlangs een beloning van 7500 (vijfenzeventighonderd) euro uitgeloofd. Een poster met daarin de oproep om contact op te nemen wanneer men aanwijzingen of inlichtingen over het misdrijf heeft, en voorzien van een foto van het slachtoffer, is ruim verspreid in Ermelo.


Tips

Mensen met informatie kunnen bellen met de volgende telefoonnummers: 0900 - 8844, anoniem met de Criminele Informatie Eenheid via 06- 23239132 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800 - 7000 of de Opsporingstiplijn 0800 - 6070


Einde bericht

-----------------------

(





(

---- --