BOVAG

14-07-2009
Elf autobedrijven strijden voor titel 'Mijn AutoBedrijf van Jaar'

Na een nek- aan-nekrace zijn elf onafhankelijke BOVAG-autobedrijven genomineerd voor de titel MijnAutoBedrijf van het Jaar. Dat de strijd spannend was, bewijst de gedeelde tiende plaats. Deze verkiezing, op initiatief van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven, wordt voor de derde keer gehouden. Ruim 16.000 autobezitters hebben dit jaar hun stem uitgebracht.

De elf genomineerden met lef zijn klaar voor de start. Auke Cupédo, hoofdredacteur van Auto & Motor TECHNIEK en juryvoorzitter geeft het startsignaal. Op de foto is niet aanwezig Autobedrijf Theo de Winter.

De genomineerden zijn (op volgorde van vestigingsplaats): Autobedrijf Ton Wilbrink Apeldoorn
Autobedrijf Gert Pater Barneveld
Autobedrijf Spekkels & Zoon Bunnik
Autobedrijf Marco Groen Dirkshoorn
Autobedrijf Bremer Hallum
Van Tongeren Autos Honselersdijk
Auto Buikema Leeuwarden
Autobedrijf Jaap Hoekstra Leeuwarden
Autobedrijf Jos Fikken Nijverdal
Autobedrijf Theo de Winter Sint Nicolaasga
Autobedrijf Bens Stevensbeek

Automobilisten konden van april tot en met juni met een speciale kaart of via www.mijnautobedrijf.nl stemmen op hun favoriete onafhankelijke BOVAG-autobedrijf. Ruim 16.000 stemmen zijn er binnengekomen. Dat zijn er 6.000 meer dan vorig jaar. De elf genomineerde bedrijven krijgen bezoek van een onafhankelijke deskundige, die aan de hand van een uitgebreide checklist het betreffende onafhankelijke autobedrijf in kaart brengt. Mede aan de hand van de resultaten van de checklist selecteert een vakjury vervolgens drie finalisten. De winnaar wordt gekozen op 6 oktober tijdens het Jaarcongres Ondernemen met lef van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven.

De verkiezing MijnAutobedrijf van het Jaar wordt mede mogelijk gemaakt door Andriessen Groep, Bovemij Verzekeringen en VWE. Bron: Persbericht BOVAG
Datum: 14-07-2009