Ingezonden persbericht


Utrecht, 14 juli 2009

Origineel en kleurrijk:

Oog voor detail
Interieurstyling voor iedereen

Oog voor detail
Caroline Clifton-Mogg
Gebonden, 160 pagina's
ISBN 978 90 215 4542 4
Prijs: ¤ 19,95

Met minimale middelen van een huis een thuis maken: dat is een wens die veel mensen voor ogen hebben bij de inrichting van hun woning. Maar hoe? Dat een persoonlijk en origineel interieur beslist geen fortuin hoeft te kosten, bewijst het stylingboek Oog voor detail.

Het overkomt ons allemaal: de muren zijn geverfd, de meubels staan op hun plek en tóch is het huis niet af. De persoonlijke sfeer ontbreekt nog. Oog voor detail biedt honderden ideeën voor betaalbare finishing touches die de sfeer en harmonie in een huis kunnen benadrukken.

Oog voor detail legt uit hoe persoonlijke bezittingen zo kunnen worden samengevoegd en neergezet dat ze een boeiend geheel vormen. Van het ophangen van foto's tot het uitstallen van bijzondere verzamelingen en het aankleden van een schoorsteenmantel: dit boek brengt de amateur-stylist op een speelse manier op nieuwe ideeën. Het hele huis kan met Oog voor detail voordelig een snelle metamorfose ondergaan.

Oog voor detail is geïllustreerd met maar liefst 500 prachtige kleurenfoto's, die een compleet beeld geven van alles wat nodig is om van een huis een sfeervolle, persoonlijke leefplek te maken.

De auteur:
Caroline Clifton-Mogg is lifestylejournaliste en schrijfster. Ze schrijft columns voor woonbladen als House & Garden en Country Life en publiceerde diverse succesvolle boeken.

Voor informatie en recensie-exemplaren kunt u contact opnemen met:

Kosmos Uitgevers
Simone Regouin
afdeling marketing

tel.: 030 252 8 525
fax: 030 252 8 598
E-mail: promotie@kosmosuitgevers.nl
Website: www.kosmosuitgevers.nl

© 2009, Kosmos