Bezoeksters Beauty Trade special 2009 winnen prachtig droomarrangement


Persbericht
Utrecht, 14 juli 2009

De dames Anca Lap-Majoor van Pedicurepraktijk Soestdijk en Regina Heijman-Domburg van Schoonheidssalon Olivijn Maarssen kunnen dankzij hun bezoek aan de vakbeurs Beauty Trade special 2009 in de Jaarbeurs Utrecht heerlijk gaan genieten van een ontspannend en verzorgend droomarragement in een zorgvuldig geselecteerd hotel in Nederland.

Anca en Regina werden de gelukkige winnaressen van een tweedaags verwenpakket voor twee personen elk t.w.v. Euro 398. De prijs werd aangeboden door Bilderberg Kasteel Vaalsbroek en op feestelijke wijze overhandigd in een bijzondere locatie aan één van de Utrechtse grachten.

Voorverkoop
Beauty Trade Special is de jaarlijkse vakbeurs voor de schoonheidsverzorgingbranche en werd gehouden van zaterdag 28 tot en met maandag 30 maart 2009 in de Jaarbeurs Utrecht. De bezoekers die een toegangskaart kochten in de voorverkoop op www.beautybeurzen.nl maakten kans op de prachtige prijzen door het oplossen van een prijsvraag.
Het volgende evenement op de beautykalender is de vakbeurs Beauty Salon dimensions van zaterdag 12 tot en met maandag 14 september, eveneens in de Jaarbeurs Utrecht. Een kaart in de voorverkoop geeft wederom kans op een verwenarrangement.

Op de foto v.l.n.r. Anca Lap-Majoor, Annelies Bodifee (projectmanager Beauty Trade special en Beauty Salon dimensions), en Regina Heijman-Domburg.


Noot voor de redactie (