ELBA hangmappenactie levert record op tijdens de Quantore relatiedagen


VENLO, 20090714 -- ELBA Office Products b.v., producent en leverancier van opbergmaterialen en kantoor-artikelen waaronder hangmappen, organiseerde tijdens de Quantore relatiedagen een spectaculaire beursactie voor bezoekers met spierballen. Met de kreet: "ELBA hangmappen hangen levenslang, hoe lang kan jij blijven hangen?" werden de Quantore bezoekers uitgedaagd om zo lang mogelijk aan een reusachtige spijkerbroekstellage te hangen.

Na 2 beursdagen werden uiteindelijk de volgende 2 krachtpatsers als winnaars uitgeroepen:
* Carlo van IJsselmuide van OTHW uit Klaaswaal met een recordtijd van 1.50 min.
* Jan Franssen van Van den Munckhof uit Venray met een scherpe tijd van 1.48 min.

De winnaars ontvingen de afgelopen week hun welverdiende prijs uit handen van Paul van de Ven, accountmanager van ELBA. De beide winnaars kregen een heerlijk relaxte hangmat, waar ze de komende zomermaanden volop van kunnen genieten.

Bert Janssen, directeur van ELBA: "We proberen elk jaar een ludieke beursactie te organiseren tijdens de Quantore relatiedagen. Dit jaar wilden we onze unieke ELBA Ultimate® hangmappen met levenslange garantie onder de aandacht brengen bij de Quantore leden. Tijdens een brainstorm met mijn team was de link tussen het levenslang hangen van ELBA Ultimate® hangmappen en een spijkerbroek hangwedstrijd snel gelegd. We hebben veel enthousiaste reacties ontvangen en er is door Carlo van IJsselmuide werkelijk een recordtijd neergezet!".

ELBA Ultimate® hangmappen
ELBA Office Products b.v. brengt, in samenwerking met de Franse papierfabrikant "Canson", de ELBA Ultimate® hangmappen op de markt bestaande uit de ELBA Verticfile Ultimate® hangmappen en de ELBA Verticflex Ultimate® hangmappen.

ELBA is zo zeker van de sterkte van haar Ultimate® hangmappen dat ze maar liefst levenslange garantie geeft!

ISO9706
Alle ELBA Ultimate® hangmappen zijn voorzien van het ISO9706 certificaat en voldoen daarmee aan de internationale kwaliteitseis voor zuurvrij karton. Zuurvrij archiveren garandeert het behoud en leesbaarheid van papieren documenten voor langere tijd. De ELBA Ultimate® hangmappen zijn dan ook zeer geschikt voor een lange termijn opberging.

Duurzaam - Paper by Nature - Senter Novem
Alle ELBA Ultimate® hangmappen zijn gecertificeerd door de onafhankelijke, internationale Paper by Nature association (www.paperbynature.com). Met het Paper by Nature eco-label voldoen de ELBA Ultimate® hangmappen voor 100% aan de Senter Novem gestelde criteria voor duurzame kantoorartikelen.

Over ELBA Office Products b.v.
ELBA Office Products b.v. is een dochteronderneming van ELBA Bürosysteme GmbH in Gelsenkirchen Duitsland en sinds 2000 onderdeel van het Franse Groupe Hamelin. Groupe Hamelin is met ruim 4.000 medewerkers en een jaarlijkse omzet van Euro 800 milj. de grootste fabrikant van kantoorartikelen en opbergmiddelen in Europa en staat al meer dan 80 jaar voor hoge functionaliteit en kwaliteit van meer dan 1000 kantoorartikelen. ELBA Office Products b.v. levert aan ruim 850 kantoorvakhandelaren en inkoopcombinaties in Nederland, België en Luxemburg.

Meer informatie over ELBA Office Products b.v. is te vinden op: www.elba.nl.





Ingezonden persbericht