Gemeente Echt-Susteren


Kom naar het Sportcafé
Foto voo rbij artikel kom naar het sportcafe.JPG

Op donderdag 16 juli wordt om 19.30 uur in de kantine van de Tennisclub Echt in het sportpark âIn de Bandertâ het Sportcafé georganiseerd. Het Sportcafé vindt plaats in samenwerking met het sportstimuleringsproject BIND.

Â

Sport heeft werkelijk alles: sporten is leuk, houdt mensen gezond en zorgt voor binding, leefbaarheid en respect voor elkaar. De gemeente ziet het als een uitdaging om de sportpraktijk in Echt-Susteren te verbeteren en daarmee de maatschappelijke waarde van sport voor de gemeente te vergroten. Wethouder Beckers zal als verantwoordelijke voor het gemeentelijk sportbeleid aanwezig zijn om met de verschillende sportverenigingen eens van gedachten te wisselen over het toekomstperspectief voor sport en bewegen in Echt-Susteren. Tijdens het Sportcafé worden ook de sportprestaties van sporters en verenigingen uit de gemeente Echt-Susteren onder de aandacht gebracht.

Â

âWe gaan ons inzetten om de harmonisatie van het onderhoud van sportaccommodaties te bevorderen c.q. af te ronden. Daarnaast willen we het domein âbuurt-sport-onderwijsâ beter op elkaar afstemmen en twee onderscheidende clusters sportaccommodaties binnen onze gemeente realiserenâ. Aldus wethouder Beckers.

Â

Meer informatie

Voor eventuele vragen met betrekking tot deelname aan het sportcafé en/of aanmelding van sportkampioenen kunt u terecht bij John Vinclair, Stichting Menswel (voorheen SWE), tel. 0475-418480, e-mail: john.vinclair@menswel.nl of Yvonne Damen, Stichting Menswel, tel. 0475-418493, e-mail: yvonne.damen@menswel.nl.