Gemeente Zoetermeer

Speelmeer in Oosterheem

Kinderen hoeven zich donderdag 16 juli niet te vervelen tijdens de speeldag van Speelmeer bij het Oostpunt aan de Hodenpijlstraat. Van 11.00 tot 16.00 uur kunnen kinderen meedoen aan een straattekenwedstrijd, een dierenquiz en een kinderbingo. Ook zijn er speurtochten, diverse knutselactiviteiten en een kookworkshop. De schaakvereniging en de wijktuinen verzorgen ook een aantal activiteiten. Verder maakt Clown Zassie mooie figuurballonnen en is er een theatervoorstelling met âSjaak de Piraatâ.

Sinds 10 jaar biedt Speelmeer vakantieactiviteiten aan Zoetermeerse kinderen. Dit jubileumjaar heeft dan ook als thema âEen 10 voor Speelmeerâ. Alle basisschoolkinderen hebben op school het SpeelmeerPaspoort met vele vakantieactiviteiten en aanbiedingen ontvangen. Ook is er weer de spetterende slotweek van maandag 17 t/m vrijdag 21 augustus in Sportcentrum De Veur en VrijeTijdsCentrum Rokkeveen.

Speelmeer is een samenwerkingsverband tussen de gemeente Zoetermeer, afdeling Vrijetijdsvoorzieningen en Accommodaties en de stichting MOOI. Meer informatie over Speelmeer en de activiteiten is te vinden op www.speelmeer.nl. Voor vragen kan men terecht bij de Speelmeerlijn, telefoon 06-10489706 (van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur).