Ingezonden persbericht


Persbericht Camping Rotterdam (9-7-2009)

Camping Rotterdam opent op het Noordereiland

Vanaf het Noordereiland met bus 32 naar het Sidelingepark

Toeval bestaat niet! Er is een bloedlijn van het ene naar het andere campingterrein in de vorm van bus 32. Deze stopt precies voor het nieuwe campingterrein in Overschie aan het Sidelingepark. Bij deze nodigen we alle bewoners van het Noordereiland en andere liefhebbers uit om naar Overschie te komen.

Donderdag 16 juli tussen 17.00 en 18.00 uur hebben we voor U een speciale Camping Rotterdam bushalte ingericht aan de voet van de Willemsbrug alwaar de Campingbus 32 zal vertrekken naar Overschie. Om het hele gebeuren in goede banen te leiden is er, met instemming van Burgemeester Aboutaleb, een speciale loco Campingburgemeesteres aangesteld, in de vorm van Marja (gespeeld door Cameretten persoonlijkheidsprijswinnaar Art-Jan de Vries). Speciaal voor Camping Rotterdam zal zij de busstoet begeleiden!

Het Programma op een rijtje
Camping Rotterdam brengt op zaterdag 18 juli 'Zevenkamp' naar Overschie, met 7 Oudhollandse spelen op z'n Rotterdams; Droog Schoonspringen, het RK Bommetje, Rupsje Nooitgenoeg Race, Anky van Grunsven Stokpaarden Dressuur, de Slipperrace, Spijkerbroekhangen boven de sloot en de grote Imitatorenshow.

Naast de Zevenkampspelen zijn er nog duizend en één dingen te doen. Een greep uit het diverse programma: elke avond spelen er diverse bands in de feesttent zoals New York Ska Jazz Ensemble, The Rhythm Chiefs, The Memphis Maniacs, The Herb Spectactles, de Loco Loco Disco Show, Eddy Wally, La Sonora Cubana en André Manuel & De Ketterse Fanfare.

Het gehele weekend staat de Gouden Tent op het Campingterrein. In deze tent zitten vijf kandidaten die strijden voor de titel Ideale Campinggast. Elke dag voeren de kandidaten opdrachten uit en wordt er een weggestemd door het publiek. Degen die overblijft wint de pot en is de Ideale Campinggast van 2009.

Naast dit alles zijn er excursies naar de Kunsthal en Blijdorp, een kantine met bingo en karaoke en natuurlijk de stille disco tot in de late uurtjes. Je kan een date scoren tijdens de ring-a-long date, je laten verrassen in de rijdende voorstelling Peage van ZUUR, een ritje maken in mini jeeps of je laten optutten door de campomorfose-dames tot echte campingganger. Op de website is er de mogelijkheid om je voor de diverse activiteiten in te schrijven.

Het is nog steeds mogelijk om een overnachting te boeken voor Camping Rotterdam. Ga naar www.campingrotterdam.nl en boek die plek! Slaap je toch liever in je eigen bed je roes uit? Dan mag je het terrein gratis bezoeken en toch genieten van al het pracht en praal.

Camping Rotterdam maakt onderdeel uit van De Rotterdamse Zomerfestivals. Van mei t/m september, elk weekend wat te doen in de stad en vaak nog gratis ook. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ingezonden persbericht