Ingezonden persbericht


Persbericht

Rijswijk, 16 juli 2009

Lucky Day voor hovenier uit Amsterdam

Een 48-jarige man uit Amsterdam heeft met Lucky Day 25.000 euro gewonnen. Hij zette 1,25 euro in op een lot met 8 cijfers en had alle 8 cijfers goed, wat bij Lucky Day betekent dat de winnaar 20.000 x zijn inleg wint. "Ik heb vannacht niet geslapen, het lijkt wel een droom. Nu kan ik de eerste stappen zetten op weg naar mijn eigen bedrijf, maar eerst gaan mijn vrouw en ik genieten van de vakantie met wat extra vakantiegeld," aldus de gelukkige winnaar.

Het winnende lot is verkocht bij Bonita's Cigars aan de Harriet Freezerstraat 106 in Amsterdam Zuidoost. Truus Ngue-Chin-Tjon en Yvonne Ngue-Chin-Tjon van Bonita's Cigars zijn blij. "In januari hebben we een grote actie gehad met Lucky Day en we hoopten al dat deze actie geluk zou brengen voor onze klanten. Die wens is uitgekomen! Nu hopen we dat een van onze klanten binnenkort de winkel uitloopt als winnaar van de actie waarmee je een reis naar Rio de Janeiro kan winnen."

Lucky Day
Lucky Day is het dagelijkse kansspel van De Lotto. Lucky Day-spelers maken zes dagen per week kans op prijzen tot 4,5 miljoen euro. Hiervoor kiezen ze zelf het aantal getallen: minimaal 1 en maximaal 10. Elke dag worden er twintig getallen getrokken. De hoogte van de prijs is afhankelijk van de inleg en het aantal juiste getallen. Elke avond is de uitslag van Lucky Day te zien tijdens Lingo bij de TROS op Nederland 1. Vlak voor de finale wordt de trekking getoond.

Iedereen wint met Lucky Day
Niet alleen Lucky Day-spelers winnen met Lucky Day, maar ook goede doelen winnen. De opbrengsten van Lucky Day komen na aftrek van het prijzengeld, ten gunste van goede doelen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid. Sinds de oprichting van moedermaatschappij De Lotto in 1961 is er meer dan 1,2 miljard euro naar de Nederlandse sport gegaan. Naast de topsport profiteert ook de amateursport en breedtesport van een grote jaarlijkse bijdrage. Na de overheid is De Lotto al 48 jaar de grootste structurele financier van de Nederlandse sportwereld. Aan overige goede doelen waaronder het Oranjefonds, Prins Bernhard Cultuurfonds en Nierstichting is sinds de oprichting ruim 500 miljoen euro afgedragen.




Ingezonden persbericht