Persberichten

Indonesië Gastland Verre Bestemmingen op Vakantiebeurs 2010 Publicatiedatum: 08-07-2009

Persbericht
Utrecht, 16 juli 2009

Indonesië is het gastland bij de verre bestemmingen op de Vakantiebeurs 2010, van dinsdag (vakdag) 12 januari tot en met zondag 17 januari in de Jaarbeurs in Utrecht. Lokale specialisten zullen de beursbezoekers verwelkomen met de welbekende hartverwarmende Indonesische gastvrijheid en de toeristische mogelijkheden van dit tropische eilandenrijk op lieftallige wijze onder de aandacht brengen. Vorig jaar presenteerde zich voor het eerst een gastland op de Vakantiebeurs en deze succesvolle primeur was voor Cuba.


Bart Strijker, projectmanager van de Vakantiebeurs: ''Ik ben erg verheugd over deze samenwerking met Indonesië. Het land heeft veel schoonheid, cultuur en mogelijkheden voor ecotoerisme te bieden. Ik spreek uit eigen ervaring, want vorig jaar heb ik een fantastische rondreis door de Indonesische archipel gemaakt''.
Een groot aantal touroperators met Indonesië in het reisaanbod heeft al een locatie op de Vakantiebeurs bemachtigd en kijkt uit naar de grote belangstelling die deze tropische ver weg bestemming onder de beursbezoekers zal opwekken.

Gastland Europa
Bart Strijker: ,,Voor Europa zijn wij nog in gesprek met twee potentiële gastlanden. Welke bestemming dat uiteindelijk gaat worden wordt binnenkort bekendgemaakt''.

Informatie
Informatie over deelname aan de Vakantiebeurs 2010 is verkrijgbaar bij Tim van Vlierden, tel: 030 295 2864, e-mail tim.van.vlierden@vnuexhibitions.com. Zie ook: www.vakantiebeurs.nl.


Noot voor de redactie (

VNU Exhibitions