Ingezonden persbericht



PERSBERICHT
juli 2009

So you think you can DJ?
Miss Smile zet promising talent uit

DJ School Zuid-Holland blijkt echt een hit. Uniek in haar soort, weten steeds meer belangstellenden de weg naar de school te vinden om uiteindelijk zelf als professionele DJ aan de slag te kunnen gaan. Daarnaast blijkt er een grote groep die het gevoel van DJ zijn eens willen ervaren middels een workshop. Jolanda van den Berg, beter bekend als DJ Miss Smile, deelt haar passie voor DJ-en graag met iedereen.

Allround
Zelf is Miss Smile een echte allrounder als het om draaien gaat. "In de meeste clubs wordt gekozen voor een DJ die één bepaalde stijl goed beheerst", aldus Miss Smile, "maar voor het inzetten van een DJ op allerlei verschillende events moet je een allrounder zijn". Op een bruiloft of een bedrijfsfeest wil men niet alleen maar harde House horen. Daar loopt een uiteenlopend publiek rond dat graag verschillende stijlen hoort. Miss Smile is van alle markten thuis en heeft zelfs voor elke stijl een aparte koptelefoon. Haar vier spectaculaire koptelefoons zijn bezaaid met Swarovski stenen, want DJ-en staat of valt eveneens met een goede performance. Een gevarieerde groep belangstellenden vindt de weg naar DJ School Zuid-Holland. Naast workshops voor muziekliefhebbers, zowel beginnend als gevorderd, begeleidt Miss Smile ook events als teambuilding sessies, selectiedagen en vrijgezellenparty's. Miss Smile kan ook uw gehele event organiseren en aankleden naar wens op het gebied van artiesten, band, collega dj's, mc's, vj's en zelfs licht en geluid. En voor aanstormend, veelbelovend talent fungeert Miss Smile als agency. Zij geeft nieuw talent de kans een cv op te bouwen en te 'on stage' draaien voor publiek.

Promising
Miss Smile leert iedereen die geïnteresseerd is, de kneepjes van het vak. Onder meer beatmixen, scratchen, partyjock en produceren komen aan bod. Ze staat bekend om haar professionele en klantvriendelijke aanpak. Ook is de school sinds kort een officieel gecertificeerd erkend leerbedrijf. Dat is uniek in Nederland! Voor de serieuze cursisten die het liefst van hun hobby hun beroep zouden maken heeft Miss Smile grote plannen. Alle cursisten krijgen één op één les, en na een goede evaluatie kunnen zij ervaring op doen bij bijvoorbeeld een vaste opdrachtgever van de DJ School Zuid-Holland, de 'New Yorker Stores'.

From scratch to professional
Waar cursiste Astrid (34, communications director) met een ééndaagse workshop bij Miss Smile de eerste technische weetjes over het vak heeft geleerd, hebben Steven (28, bedrijfsleider) en Evelien (42, receptioniste) inmiddels een DJ naam ontwikkeld en een professionele fotoshoot laten schieten. Met de kennis die zij hebben meegekregen van DJ School Zuid-Holland, willen zij het liefst professioneel aan de slag. Beiden geven aan dat deze erkende opleiding zeker de moeite waard is als je een goede stap wil maken in de richting van professioneel DJ worden. Het technisch draaien, en het opbouwen van een set is iets wat ze echt goed geleerd hebben bij DJ School Zuid-Holland. DJ Steve Roc en DJ Eve zijn inmiddels booming en zo goed, dat ze zelf nu regelmatig 'on stage' te zien zijn.

Music brings team spirit
De DJ School Zuid-Holland verzorgt ook verjaardagen en vrijgezellenfeestjes, op een leuke manier. Of kom je gezellig met een paar vrienden en/of collega's DJ voor één dag voelen! Zo kan een directeur of manager getraind worden om zijn personeelsfeest spectaculair te openen met een swingende set, die hij van Miss Smile geleerd heeft. Daarna kan Miss Smile het overnemen en de rest van de avond draaien. Dat is nog eens een spetterende opening van een personeelsfeest. Team spirit van een afdeling ontstaat ook door een workshop van Miss Smile. Veel bedrijven komen om een teambuilding sessie te houden, management tools of zelfs recruitment te combineren met DJ-en. Het hele team wordt er creatiever en energieker van!

Passie delen
Toen Miss Smile startte en zich ontwikkelde als DJ, merkte ze dat er in Nederland geen goede opleiding zoals de DJ School Zuid-Holland bestaat. Dat ze haar passie voor dj-en wil delen, is de reden dat ze de school opgericht heeft. Zelf treedt Miss Smile wekelijks op, ook samen met haar eigen percussionist en/of saxofonist.

Overige informatie

Locatie: DJ School Zuid-Holland

Melkstraat 14

4201HP Gorinchem
Website: www.djschoolzuidholland.nl
Email: info@djschoolzuidholland.nl
Website: www.djmisssmile.nl
Email: info@djmisssmile.nl




Ingezonden persbericht