Politie Rotterdam Rijnmond


* ATTENTIE VOOR ZOEKGERAAKTE MEDICIJNEN
FEIJENOORD-RIDDERSTER - De politie vraagt bewoners en voorbijgangers de politie in te schakelen wanneer ze op straat medicijnen aantreffen die zojuist verloren zijn. Wanneer deze medicijnen tegelijkertijd worden ingenomen kan dit schadelijke dan wel wel fatale gevolgen hebben voor het lichaam.

Woensdagmiddag rond half vijf meldde een 48-jarige Rotterdammer zich op een politiebureau met de melding dat hij zijn medicijnen, Methadon en Morfine, is kwijtgeraakt op straat. Dit is 's middags gebeurd tussen twaalf uur en kwart over één. Het gaat om: Methadon, wit, 50 mg verpakt in plastic zakjes. Ook is de man kwijtgeraakt: Methadon, wit, 15 mg, verpakt in plastic zakjes. Daarnaast is de Rotterdammer ook verloren: Morfine, blauw, 10 mg, verpakt in plastic zakjes. De melder had de medicatie opgehaald bij een vestiging van stichting Bouman aan de Zuiderparkweg te Rotterdam Zuidwijk. Vervolgens is hij via het Zuiderpark, Zuidplein, Dordtselaan naar de tram aan de West-Varkenoordseweg gelopen. Hier heeft melder Lijn 23 genomen naar Rotterdam-IJsselmonde. In zijn woning aan de Chinesetuin ontdekte de Rotterdammer dat hij niet meer in bezit was van voornoemde medicatie. De man heeft de hele route teruggenomen om te kijken of hij de medicatie kon vinden maar heeft niets aangetroffen.

Wanneer u de medicatie vindt, wilt u dan de politie bellen via 0900-8844, lokaal tarief of het pakket afleveren bij een politiebureau.