Ingezonden persbericht



---


Amsterdam kiest voor Creyf's en Start People

Almere, 16 juli 2009 - Creyf's Uitzendbureau en Start People leveren de komende twee jaar flexibel personeel aan de gemeente Amsterdam. Het tweejarige contract, met optie voor een verlenging van twee jaar, werd eind juni gesloten. De gemeente is de grootste werkgever van Amsterdam en omstreken en jaarlijks zullen een paar duizend flexmedewerkers op basis van deze overeenkomst voor korte of langere tijd aan de slag gaan.

"Al ruim dertig jaar doen wij zaken met de gemeente Amsterdam en we hebben goed geluisterd naar de wensen", vertelt Ronald Kardol, algemeen directeur van Creyf's. "De gemeente heeft social return en milieu hoog op de agenda staan en wij kunnen daar heel concreet invulling aan geven. Dat doen we nu bijvoorbeeld al door onze beroepsbegeleidende leerwegtrajecten, ons milieubeleid en onze aanwezigheid op de werkpleinen van de Dienst Werk en Inkomen van de gemeente Amsterdam. Mede daardoor heeft Amsterdam wederom voor ons gekozen."

Slagkracht
Volgens Raymond Puts, commercieel directeur van Start People, is er door de combinatie van Creyf's Uitzendbureau en Start People sprake van een grotere slagkracht. "Samen staan we sterk en kunnen we de gemeente Amsterdam optimaal bedienen", stelt Puts.

Divers
Creyf's Uitzendbureau en Start People vervullen de komende jaren een grote diversiteit aan functies, van administratief personeel en callcentermedewerkers tot technisch personeel, straatvegers en sportmedewerkers. Beide uitzendbureaus maken deel uit van USG People. Naast Creyf's Uitzendbureau en Start People levert nog een aantal partijen flexibel personeel aan de Gemeente Amsterdam. ---------------------------------


Ingezonden persbericht