Ingezonden persbericht

- PERSBERICHT -

Rotterdam, 16 juli 2009

Just Jack in oktober voor drie shows naar Nederland

Just Jack, een man met een artiestennaam al even bescheiden als zijn voorkomen, is van alle markten thuis. Zijn muziek is een combinatie van hiphop, soul, funk en disco. Met zijn aanstekelijke single Starz In Their Eyes en zijn tweede album Overtones breekt hij begin 2007 door. Vorige maand verscheen opvolger All Night Cinema met onder meer de singles Doctor Doctor en Embers. Naar aanleiding van deze nieuwe release stond Just Jack dit jaar al op Pinkpop en in het najaar is hij opnieuw in het land voor een drietal optredens. Op zondag 25 oktober staat Just Jack in WATT, de kaartverkoop start op zaterdag 18 juli. Daarnaast staat Just Jack op 22 oktober in het Burgerweeshuis te Deventer en op 24 oktober in de Amsterdamse Melkweg.

De Britse zanger Jack Allsopp maakt de meest bizarre tracks in zijn eentje. Op zijn nieuwe album All Night Cinema rapt en zingt Jack met een flinke dosis Britse spitsvondigheid over een mix van disco, funk en soul. Zoals bijvoorbeeld de eerste single Doctor Doctor dat aan de energie van Jacks' aanstekelijke eerste hit Starz In Their Eyes doet denken, de prachtige opener Embers of de humor van Goth In A Disco. Met een heerlijke mix van soulvolle laid-back tunes en stampende vuige clubhits zet dit album in één klap de toon voor de zomer van 2009!

ZO 25 oktober 2009 - JUST JACK + SUPPORT @ WATT (GROTE ZAAL)

Deuren open 19:00u / Aanvang programma 20:00u
Tickets a E 15 (excl. servicekosten) zijn vanaf zaterdag 18 juli 10:00 uur via website, alle 400 Primera winkels in Nederland, en Velvet Music en Plato in Rotterdam.

www.watt-rotterdam.nl / www.justjack.co.uk

*** Einde persbericht ***

Noot voor de redactie /

Ingezonden persbericht