Ingezonden persbericht


Persbericht 16 juli 2009

Portaal Vijfkamp belooft waar spektakel te worden

De Portaal Vijfkamp is terug van weggeweest. Jarenlang vond deze enerverende activiteit plaats op de Vathorst Jaardag. Vier jaar lang ontbrak dit spectaculaire evenement in de wijk, maar nu is het dan eindelijk terug. En wel op VathorstNOW!, op zaterdag 29 augustus in De Bron.

De Portaal Vijfkamp belooft een waar spektakel te worden. De combinatie van strijdlust en gezelligheid maakt de Portaal Vijfkamp tot een activiteit die niet mag ontbreken op VathorstNOW! Sinds vorige week donderdag is de inschrijving geopend via www.vathorstNOW.nl. Mensen die deel willen nemen moeten snel zijn, want de organisatie houdt er rekening mee dat de inschrijving spoedig vol zal zijn. Huurders van sponsor Portaal mogen gratis deelnemen aan de Portaal Vijfkamp. Die krijgen binnenkort een coupon thuisgestuurd waarmee ze zich kunnen opgeven.

De Portaal Vijfkamp is niet de enige activiteit tijdens VathorstNOW! Zo zullen grote namen het podium betreden, zoals Jeroen van der Boom, Van Dik Hout, Belle Perez, Yes-R en DJ Trebon. Op de zaterdag zal daarnaast een groots opgezet kinderdorp zijn waar kids ongehinderd lekker kunnen spelen op de vele attracties, terwijl de ouders meedoen aan de Portaal Vijfkamp of enthousiast de deelnemers aanmoedigen.

VathorstNOW! zal plaatsvinden op 28 en 29 augustus in De Bron, gelegen in de wijk Vathorst. Alle informatie over dit groots opgezette festival is te vinden op www.vathorstNOW.nl.