Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Amstelveen, 16 juli 2009

BungalowS.nl nu ook via anwb.nl te boeken

BungalowS.nl, marktleider in bungalow vakanties, is een samenwerking aangegaan met het grootste vakantie warenhuis van Nederland, de ANWB. Vanaf 9 juli biedt de ANWB het aanbod van BungalowS.nl aan op haar website. Per maand bezoeken 1,6 miljoen Nederlanders de ANWB site.

Ed Trentelman, woordvoerder van BungalowS.nl: "De samenwerking met de ANWB is in onze ogen een logische en heel krachtige combinatie. Beide organisaties richten zich op de ontspanning en vrije tijd van de consument, dus dat sluit naadloos op elkaar aan."

Nederlander boekt bungalowvakantie last minute

"Met het oog op de huidige populariteit van bungalowparken voor de zomervakantie is dit het perfecte moment om onze krachten te bundelen. De Nederlandse vakantieganger vindt nu op anwb.nl ons uitgebreide aanbod van scherpe aanbiedingen en last minutes, bij zowel de grote als de kleinere parken. De consument heeft ons direct gevonden op de ANWB site, want sinds 9 juli stromen de bungalow boekingen voor deze zomer binnen."

Dat er nu nog vele reserveringen voor de zomervakantie binnenkomen is voor BungalowS.nl geen vreemd gegeven. "Deze sterke last minute trend is in lijn met onze eigen ervaringen: 30% van onze gasten boekt een bungalow in de week van vertrek. En nog steeds zijn er voor de late beslissers voldoende scherpgeprijsde bungalows te boeken voor de zomervakantie", aldus Trentelman.

Over BungalowS.nl

BungalowS.nl is onderdeel van Bookit, marktleider in Nederland op het gebied van korte tussendoor vakanties in zowel hotels als bungalowparken. In 2008 werden 405.000 boekingen gemaakt bij Bookit met een totaalomzet van 63,5 miljoen euro. In een jaar tijd gingen 1.175.000 passagiers via een van de sites op een korte vakantie.

Weekendjeweg.nl is de bekendste site van Bookit, gevolgd door BungalowS.nl, Nachtjeweg.nl, Hotelletje.nl en BungalowTrips.nl. Vanaf 1994 is Bookit gespecialiseerd in het verzorgen van reserveringen voor hotels en bungalowparken. Bookit is sinds 2005 onderdeel van Holidaybreak PLC, een Europese groep van vakantieaanbieders.