TXT organiseert 2 webinars


Product Life Cycle Management en Sales & Operations Planning

BUSSUM, 20090703 -- 16 juli a.s. 17 uur webinar: Product Life Cycle Management 21 juli a.s. 17 uur webinar: Van uitdaging naar mogelijkheden met Sales & Operations Planning.

16 juli a.s. 17 uur
webinar: Product Life Cycle Management

PLM als plan voor groei, wat zijn de haken en ogen en wat is de rol van technologie.
Het geïntegreerd toepassen van PLM biedt met name fashion organisaties de mogelijkheid om design, merchandise planning en in season control als één geheel te managen binnen context van steeds korter wordende levenscycli van producten en collecties.

Aan de hand van een project bij een gerenommeerd Europees Fashion bedrijf worden de belangrijkste drivers en businesscase vanuit de praktijk besproken, en geeft AMR Research zijn visie op ontwikkeling op dit gebied. Het bedrijf is een aantal jaren geleden bekend geworden met relaxte kleding voor hem en haar. Andere onderwerpen zijn: de do's en don'ts, verwachtingen,

Webinar-leiders zijn Mike Burkett, research director van AMR Research en Alexandria Rumble, global product marketing director van TXT e-solutions.

Waar aanmelden? stuur een mail naar:
Jort.meijer@txtgroup.com of marielle.nelissen@network.txtgroup.com
Of bel 035 - 6911021


21 juli a.s. 17 uur
webinar: Van uitdaging naar mogelijkheden met Sales & Operations Planning

In dit webinar gaat het hoofdzakelijk om de uitdagingen in de entertainment industrie.
Ondanks de waarde die veel organisaties zien in S&OP als driver van businessperformance, vragen veel bedrijven zich af hoe dit op een zo succesvolle en positieve manier in te zetten.

Aan de hand van een project bij EMI Music wordt op deze vraag een antwoord gegeven. Daarnaast komen onderwerpen als: Verwachtingen en huidige trends van S&OP; Voorbij de theorie: uitdagingen, mogelijkheden, beloning en implementatie van een S&OP proces; S&OP als een business transformation tool en het belang van change management en de rol van de technologie aan de orde.

Aan het webinar doen als spreker mee: Noha Tahomi, Research Director AMR Research; Ian Addison, VP Global Technology International, EMI Music; Barry Mehler, Project Manager - Supply Chain, EMI Music en Alexandria Rumble, Global Product Marketing Director, TXT e-solutions.

Geïnteresseerden kunnen reageren naar TXT e-solutions Nederland op telnr: 035 - 6911021. Zij krijgen dan een uitnodiging toegestuurd met alle details of per e-mail Jort.meijer@txtgroup.com of marielle.nelissen@network.txtgroup.com





Ingezonden persbericht