Omzet Active Professionals stijgt met 27 procent


Active Professionals ziet haar omzet in de eerste helft van 2009 fors groeien

CAPELLE AAN DEN IJSSEL, 20090716 -- Consultancy- en detacheringsbureau Active Professionals heeft over de eerste 6 maanden van 2009 27% meer omzet gerealiseerd dan in het eerste half jaar van 2008. Deze groei is volledig autonoom gerealiseerd, binnen met name de business units ICT (Oracle EBS en implementatie consultancy) en Afval & Milieu.

Voor heel 2009 verwacht Active Professionals vooralsnog een omzetgroei te gaan realiseren van 10 tot 15 procent t.o.v. 2008. Deze groei zal autonoom gerealiseerd worden binnen het bestaande dienstenportfolio en de nieuwe business unit performance management (Cognos, BO, Qlikview en Oracle BI).

Active Professionals is een sterk groeiende organisatie voor afval- en milieuconsultancy, ICT en finance detachering, interim-oplossingen en werving & selectie. Active Professionals is in 2005 ontstaan uit een netwerk van gedreven (vak)specialisten uit diverse disciplines en is actief op het gebied van Performance Management, Projectmanagement, ICT, Finance, Test Consultancy en Afval en Milieu.

Aanvankelijk profileerde Active Professionals zich alleen sterk binnen de afval- en milieubranche in de Benelux. Inmiddels richt de organisatie zich op een aanmerkelijk breder marktgebied. De consultants zijn naast de afval- en milieubranche onder meer actief in de bank- en verzekeringssector, bij landelijke, regionale en lokale overheden en grote multinationals.

In de aanloop naar de Olympische Winterspelen 2010 in Vancouver is Active Professionals hoofdsponsor van het ambitieuze Bobsleeteam Active Professionals met Vincent Kortbeek als piloot.

Active Professionals