Ingezonden persbericht


Persbericht 3FM

11 juni 2009

3FM Radio DJ-School organiseert masterclass Audiovormgeving

Nieuw radiotalent maakt kans op deelname en eigen jingle

Op 16 juli organiseert de Radio-DJ School van publieke popzender 3FM in samenwerking met PURE Jingles een masterclass Audiovormgeving. Alle DJ's in opleiding uit de 3FM nacht doen mee aan de workshop die inzicht biedt in de laatste jingletechnologie en het effect van audiovormgeving. 3FM-DJ Coen Swijnenberg leert de 'studenten' alles over optimaal gebruik van jingles in een radioprogramma. PURE Jingles is verantwoordelijk voor de 3FM audiovormgeving.

Eén nieuw radiotalent maakt kans om deel te nemen aan deze masterclass. Hij of zij moet wel eerst bewijzen over radiogenen te beschikken.

Nieuwe website 3FM DJ-school

Vandaag gaat de nieuwe website van de 3FM-DJ School online. Aanstormend radiotalent kan via www.3fm.nl/djschool alles lezen over het 3FM opleidingstraject waarbij student-DJ's de kans krijgen om wekelijks een radioprogramma in de 3FM nacht te maken. Talent met radioambitie meldt zich aan voor de 3FM DJ-school door een demo in te sturen of rechtstreeks te uploaden naar de nieuwe website. Opleidingscoördinator Timo Kamst en 3FM-DJ Coen Swijnenberg beoordelen de demo's. De beste inzending doet mee aan de masterclass audiovormgeving bij PURE Jingles bij VHU en krijgt een professionele eigen naamjingle. Talent dat hier kans op wil maken, meldt zich aan voor 8 juli a.s.

3FM DJ-School

De 3FM DJ-opleiding is een instituut waar jaarlijks een tiental getalenteerde dj's de kans krijgt om nachtelijke vlieguren te maken en daarna door te groeien naar een groter publiek. Deelnemers aan de opleiding mogen één maal per week een show maken gedurende de nacht. De 3FM DJ-opleiding duurt gemiddeld 2 jaar en onderscheidt zich door het praktijkgerichte programma in combinatie met intensieve individuele begeleiding.

Voor meer informatie over: www.3fm.nl en www.3fm.nl/djschool