Camping Rotterdam van 16 - 20 juli in het Sidelingepark in Overschie

16/06/2009 17:44

JMR Produkties

Camping Rotterdam programma goed gevuld

van 16 - 20 juli in het Sidelingepark te Overschie

Het programma van Camping Rotterdam begint langzaamaan groteske vormen aan te nemen. Het recreatieteam heeft overuren gedraaid om het iedereen van 16 t/m 20 juli naar z'n zin te maken.

Om het hele gebeuren in goede banen te leiden is er, met instemming van Burgemeester Aboutaleb, een speciale loco Campingburgemeesteres aangesteld, in de vorm van Marja (gespeeld door Cameretten persoonlijkheidsprijswinnaar Art-Jan de Vries). Je kent haar wellicht van haar solotheatershow die al volle zalen trok en op de Parade momenteel hoge ogen gooit. Speciaal voor Camping Rotterdam houdt Marja vier dagen toezicht vanuit haar gezellige stacaravan bij de ingang.

Het Programma

Camping Rotterdam brengt op zaterdag 18 juli 'Zevenkamp' naar Overschie, met 7 Oudhollandse spelen op z'n Rotterdams; Droog Schoonspringen, het RK Bommetje, Rupsje Nooitgenoeg Race, Anky van Grunsven Stokpaarden Dressuur, de Slipperrace, Spijkerbroekhangen boven de sloot en de grote Imitatorenshow.

Naast de Zevenkampspelen zijn er nog duizend en één dingen te doen. Een greep uit het diverse programma: elke avond spelen er diverse bands in de feesttent zoals New York Ska Jazz Ensemble, The Rhythm Chiefs, The Memphis Maniacs, The Herb Spectactles, de Loco Loco Disco Show, Eddy Wally, La Sonora Cubana en André Manuel & De Ketterse Fanfare.

Het gehele weekend staat de Gouden Tent op het Campingterrein. In deze tent zitten vijf kandidaten die strijden voor de titel Ideale Campinggast. Elke dag voeren de kandidaten opdrachten uit en wordt er een weggestemd door het publiek. Degen die overblijft wint de pot en is de Ideale Campinggast van 2009.

Naast dit alles zijn er excursies naar de Kunsthal en Blijdorp, een kantine met bingo en karaoke en natuurlijk de stille disco tot in de late uurtjes. Je kan een date scoren tijdens de ring-a-long date, je laten verrassen in de rijdende voorstelling Peage van ZUUR, een ritje maken in mini jeeps of je laten optutten door de campomorfose-dames tot echte campingganger. Op de website is er de mogelijkheid om je voor de diverse activiteiten in te schrijven.

Het is nog steeds mogelijk om een overnachting te boeken voor Camping Rotterdam. Ga naar www.campingrotterdam.nl en boek die plek! Slaap je toch liever in je eigen bed je roes uit? Dan mag je het terrein gratis bezoeken en toch genieten van al het pracht en praal op het groene gras.

Camping Rotterdam 2009 is onderdeel van De Rotterdamse Zomerfestivals, van 31 mei t/m 6 september. Rotterdam is de ideale vakantiebestemming deze zomer. Elk weekend wat te doen en vaak nog gratis ook. Op het programma staan ruim dertig festivals. Bezoek bijvoorbeeld ook Don Quichot in Holland, 14 juni t/m 11 juli 2009 of Parfum de Boem Boem, 11 april t/m 6 september 2009. Kijk voor het complete festivalaanbod op WWW.ZOMERFESTIVALS.NL

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.campingrotterdam.nl