Gemeente Harderwijk


âMet belgerinkel naar de Winkelâ geëindigd

16/07/2009

Zaterdag 27 juni kwam er een einde aan de tweede editie van de fietsactie âMet Belgerinkel naar de winkelâ in Harderwijk. De volle spaarkaarten zijn bij de 169 deelnemende winkeliers opgehaald en geteld. Er zijn in totaal maar liefst 3.200 volle spaarkaarten ingeleverd. Ook van de mogelijkheid suggesties aan te dragen wat op fietsgebied in Harderwijk nog kan verbeteren, is door de fietsende burgers van Harderwijk en Hierden flink gebruik gemaakt.

De komende maanden gaat de gemeente Harderwijk deze suggesties verder inventariseren en (indien mogelijk) ook doorvoeren. De suggestie van meer fietsenstallingen in de binnenstad wordt volgend jaar al gerealiseerd door de bouw van het Rijwielhuis in de Academiestraat. Deze bewaakte fietsenstalling bied plaats aan ruim tweehonderd fietsen. Ook bij het station zijn al plannen om de bewaakte fietsenstalling te verbeteren. Harderwijk zit dus niet stil op het gebied van het realiseren van meer fietsenstalling. De veertien hoofdprijzen zijn dinsdag 7 juli uitgereikt door wethouder Teeninga. Deze winnaars staan hieronder vermeld. De overige prijswinnaars ontvangen schriftelijk bericht.

De 14 hoofdprijzen werden dinsdag 7 juli uitgereikt door wethouder Teeninga. De prijswinnaars zijn: Mevrouw G. Geurtsen van den Berg (kadobon t.w.v. ⬠100,- van Boonen Tweewielers), Elma Mienis (dames- of herenfiets t.w.v. ⬠250,- van Halfords), Miriam Boel (1 jaar gratis brood van Bakkerij Bart), Saskia van Dam (dames- of herenfiets t.w.v. ⬠800,- van de gemeente Harderwijk), Fenna Sikkes (kadobon t.w.v. ⬠100,- van Gezusters de Lange), Hannie Vosseberg (Zonnebril t.w.v. ⬠100,- van Pearle), Henny Spit (kadobon t.w.v. ⬠100,- van Juwelier Ruell), Dini van Putten (verrassingspakket t.w.v. ⬠300,- van ICI Paris XL), Ineke van der Bent (1 minuut gratis winkelen van Super de Boer), Ans Vrijhof (dames- of herenfiets t.w.v. ⬠800,- van Bike Totaal Schraverus), Truus Stokkentre (kadobon t.w.v. ⬠100,- van Juwelier Poorter), Bets van Deenen (kadobon t.w.v. ⬠120,- te besteden bij vandaagis.nl van Servicepunt Agis), Yves Wolbers (kinderfiets t.w.v. ⬠300,- van Bike Totaal Schraverus) en Gerda Schotpoort-Jonker (bril op sterkte t.w.v. ⬠100,- van SpecSavers).


____________________