Gemeente Uithoorn

Enquête LED-verlichting

16 juli 2009
Op 3 april jl. ontvingen de bewoners van de Amstelstraat, Prins Hendriklaan en de Oranjelaan een verzoek van de gemeente om mee te werken aan een enquête over de LED-verlichting die bij hen in de straat geplaatst is. Tevens is er op de internetsite van de gemeente Uithoorn een oproep gedaan om te reageren op de LED proeven.

Er is een grote hoeveelheid reacties (70%) binnengekomen op onze enquête. Dit is voor ons een teken dat bewoners openbare verlichting en het doen van proeven met innovatieve materialen belangrijk vinden. Zeker wanneer dit de uitstoot van CO2 door de gemeente kan verminderen.

In de rechterkolom is onder `downloads' het verslag opgenomen, waarin u het resultaat van de enquête kunt nalezen. De score is per vraag terug te vinden, waardoor u inzicht krijgt in de reacties op de proeven met LED-verlichting.

Mocht u naar aanleiding van deze brief nog vragen hebben over de proef met LED-verlichting of vragen in het algemeen over openbare verlichting in Uithoorn, dan kunt u van maandag tot en met donderdag tussen 08:00 en 16:00 uur contact opnemen met de heer R. Stolk van de afdeling Leefomgeving, tel. (0297) 51 31 11.
^
foto: LED-verlichting

* Evaluatie LED-enquête

Website statistieken, LetsStat X9