Het officiële Vierdaagseboek nu te koop

16/07/2009 14:40

Tirion Uitgevers BV

De Vierdaagse

Het grootste evenement van Nederland

Een uitgave ter gelegenheid van de 40e editie van de Vierdaagsefeesten in Nijmegen

De Vierdaagse van Nijmegen is - jaar in jaar uit - het grootste evenement van Nederland en een van de oudste sportieve tradities ter wereld. Geen evenement heeft zo'n rijke geschiedenis. Het is een evenement van ongekende omvang: de grootste sportmanifestatie, het grootste feest en het grootste muziekpodium van Nederland. De Vierdaagse is bovendien het grootste meerdaagse wandelsportevenement ter wereld.

Dit jaar is het 100 jaar geleden dat de eerste Vierdaagse afstandsmarsen werden gehouden en bestaan de flankerende Vierdaagsefeesten 40 jaar. Ruim 40.000 Deelnemers, bijna een miljoen supporters langs het parcours en meer dan 1.200.000 feestgangers in de Nijmeegse binnenstad. De organisatoren zetten 5000 muzikanten in, 2000 professionals - politie, medisch personeel, podiumbouwers, cateraars- en 2000 vrijwilligers.

Het (deels historische) beeldmateriaal maakt voor iedereen duidelijk waarom de derde week van juli bij meer dan een miljoen Nederlanders prominent in de agenda staat. Dit unieke tijdsdocument vertelt het opmerkelijke verhaal van De Vierdaagse.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.tirion.nl