KNHS


KNHS-leden maken kans op gratis workshop tijdens Arnhemse NHdag 16 juli 2009
nhdag arnhem

ARNHEM Op 6 september is er op stal Mansour in Arnhem weer de jaarlijkse NHdag. Een dag met gratis demonstraties van mensen die iets laten zien over natuurlijk of anders omgaan met paarden. Naast deze gratis demonstraties is er een strodorp en kun je tegen een vergoeding ook lezingen, workshops en clinics volgen. KNHS-leden maken kans op een gratis lezing, clinic of workshop.

Iedereen die op welke manier dan ook met een paard omgaat kan op deze dag uitgebreid rondkijken naar wat er op paarden gebied zoal gebeurt en mogelijk is.

Zaterdag 5 september, Seminar avond
Deze avond staat in het teken van het welzijn van je paard Vraag niet wat je paard voor jou kan doen maar wat jij voor je paard kunt doen!
Aan de vooravond van de NH dag vindt een seminar plaats met als sprekers: een bekende dressuurruiter en iemand van de Partij voor de dieren met aansluitend ruimte voor discussie en een spetterende demonstratie van Marjan Smit. Voor opgave en meer info: www.nharnhem.nl

KNHS-leden maken kan op gratis lezing, clinic of workshop Ben je lid van de KNHS en wil je gratis één van de lezingen, clinics of workshops volgens, stuur dan een mailtje naar l.braun@knhs.nl met je motivatie waarom jij vindt dat je hier kans op moet maken. Vermeld in je mail ook je persoonsnummer van de KNHS of je ledenpasnummer. Er worden vijf KNHS-leden uitgekozen die een lezing, clinic of workshop naar keuze mogen volgen. Als jij tot één van de prijswinnaars behoort, ontvang je persoonlijk bericht.

Klik hier voor meer informatie over de verschillende lezingen, clinics en workshops.

De NHdag is inmiddels toe aan zijn 6e editie met 2000 bezoekers per jaar op Stal Mansour aan de Kemperbergerweg 793 in Arnhem. Voor meer info: www.mansour.nl of www.nharnhem.nl