Gemeente Bernheze


warmwatervoorziening HVCH

Gemeente Bernheze vervangt CV-ketel en warmwatervoorziening HVCH

De gemeente Bernheze gaat op korte termijn aan de slag met een project dat bijdraagt aan de bestrijding van de lokale economische recessie; de CV-ketel en warmwatervoorziening van HVCH worden vervangen.

De CV-ketel en warmwatervoorziening in de kleedaccommodatie van rkvs HVCH is volledig afgeschreven en dringend aan vervanging toe. In het gemeentelijke actieplan ter bestrijding van de economische recessie is de vervanging opgenomen als één van de in 2009 te realiseren maatregelen. De gemeente Bernheze heeft besloten om uit het budget van 2010 een bedrag van EUR 50.000,- al beschikbaar te stellen in 2009 voor de vervanging van de CV-ketel en warmwatervoorziening. De volledige vervanging kan met dit bedrag niet in één keer uitgevoerd worden, waardoor het werk in twee fasen wordt opgesplitst. De meest dringende zaken zullen nog voor aanvang van het nieuwe seizoen worden uitgevoerd, fase 2 volgt in 2010.

Een installatiebedrijf uit Heesch zal de vervanging uitvoeren en zich, indien mogelijk, aanmelden als leerbedrijf. Dit past in het streven de lokale economie te stimuleren en het bedrijf toont hiermee haar maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Adresgegevens

Bezoekadres: De Misse 6,
5384 BZ Heesch
Postadres: Postbus 19,

5384 ZG Heesch
gemeente@bernheze.org
Tel. (0412) 45 88 88
Fax (0412) 45 46 35