Gemeente Valkenswaard

Integraal Jeugdbeleid 2010 en verder

Conceptnota Integraal Jeugdbeleid 2010 en verder

De gemeente Valkenswaard heeft in nauwe samenwerking met het platform jeugdbeleid en de jongerenraad de conceptnotitie Integraal Jeugdbeleid 2010 en verder ontwikkeld. In deze nota zijn, naast een visie op jeugd en de beschrijving van de huidige en gewenste situatie in de gemeente Valkenswaard, vele actiepunten opgenomen die stapsgewijs moeten leiden tot de gewenste situatie. Deze actiepunten zijn voor het grootste deel voortgekomen uit overleg met het platform jeugdbeleid en de jongerenraad. De ontwikkelde conceptnota Integraal Jeugdbeleid ligt vanaf donderdag 23 juli 2009 ter inzage.

Inspraakprocedure
De conceptnota Integraal Jeugdbeleid is door het college vrijgegeven voor de inspraakprocedure. Voordat de nota definitief ter vaststelling kan worden aangeboden aan de gemeenteraad, wil het gemeentebestuur weten wat de inwoners van Valkenswaard van het eindresultaat vinden. Op basis van de gemeentelijke Inspraakverordening ligt de conceptnota Integraal Jeugdbeleid 2010 en verder voor iedereen van 23 juli 2009 tot en met 20 augustus 2009 ter inzage in de informatiehoek in de hal van het gemeentehuis aan De Hofnar 15 en bij de openbare bibliotheek aan De Hofnar 12. U kunt het concept integraal jeugdbeleid ook hier downloaden.

Tot en met 20 augustus 2009 kan iedereen schriftelijk zienswijzen kenbaar maken. De zienswijze moet gestuurd worden naar het college van burgemeester en wethouders, Postbus 10.100, 5550 GA Valkenswaard. Naar verwachting wordt de conceptnota Integraal Jeugdbeleid in oktober 2009 vastgesteld door de gemeenteraad.

Meer informatie
Met inhoudelijke vragen over de conceptnota Integraal Jeugdbeleid kunt u terecht bij mevrouw J. Baken. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 040-2083463.