52 simpele manieren om lekker in je vel te zitten

16/07/2009 16:54

Brighter World / Dif Books B.V.

Begin juli 2009 verschijnt bij Brighter World/ DIF Books het boekje:

"52 simpele manieren om lekker in je vel te zitten"

Te moe, te druk, geen tijd, lusteloos en uit balans? Dit boekje geeft 52 vrolijke, humoristische tips om lekkerder in je vel te zitten én de wereld een beetje beter te maken. De tips inspireren om meteen in actie te komen, zoals een minicursus mediteren, gezichtsgymnastiek-oefeningen (geen botox meer nodig!), flirt-coaching en voedingstips.

In het boekje zitten een aantal leuke verrassingen, zoals een gezichtsmasker, een zakje biologische zaadjes om je eigen bos klaprozen te planten, een pretcondoom, een taille-meetlint, een koelkastmagneet met voedingstips en een theezakje voor een lekker een moment voor jezelf.

Bij het boekje hoort ook een website, www.52x.nu, waar je per tip uitgebreidere informatie kunt krijgen, e-cards kunt versturen en je eigen tip om lekker in je vel te zitten en de wereld te veranderen, kunt achterlaten.

Auteurs Fons en Jacqui Burger geloven dat als je lekker in je vel zit, je ook een positievere bijdrage kunt leveren aan de wereld. Wees lief voor jezelf. Doe dingen met aandacht. Kies eens voor producten van producenten die het goed met de wereld voor hebben. Ieder stapje, hoe klein ook, helpt de wereld veranderen. Als miljoenen mensen een kleine stap doen, verandert er meer dan wanneer een klein groepje overtuigde idealisten all the way gaat. Het boekje laat zien hoe gemakkelijk het kan zijn. Het dagelijks leven wordt er leuker door en het werkt aanstekelijk. Verbeter de wereld, begin!

Diverse fotografen, illustratoren en vormgevers hebben een bijdrage geleverd aan dit boekje.

52 simpele manieren om lekker in je vel te zitten is vanaf heden verkrijgbaar in de boekhandel. Als er een tweede druk komt gaat een deel van de opbrengst naar de Stichting Lekker Vel, die zich inzet om kinderen met overgewicht lichamelijk en psychisch lekkerder in hun vel te laten zitten.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.52x.nu