Politie Hollands Midden Leimuiden

Hennepkwekerij in woonboot

De politie heeft donderdag 16 juli na een melding een hennepkwekerij in een woonboot in de Drecht, Vriezekoop, aangetroffen. Naast de woonboot stond een groot aggregaat die de gehele dag draaide ondanks dat de boot nauwelijks bewoond was. Agenten hebben nader onderzoek gedaan en troffen beneden in de boot de hennepkwekerij aan. Ruim 50 hennepplanten stonden nog in bloei. De eigenaar van de woonboot moet nog worden gehoord. De apparatuur en de planten zijn inbeslaggenomen en vernietigd.

Leimuiden Verkeersongeval, bromfiets van diefstal afkomstig

Donderdag 16 juli om 13.30 uur vond op de Larikslaan een verkeersongeval plaats. Een 22-jarige bromfietser uit Alphen aan den Rijn reed over de Larikslaan nabij de N207 toen hij met zijn rijwiel viel. Een getuige heeft de Alphenaar geholpen en hem teruggebracht naar een terrein langs de Larikslaan waar een 38-jarige kennis van hem wachtte. Daar werd de ambulance gebeld. Kort daarop bleek dat de bromfiets dinsdag 14 juli was gestolen in Alphen aan den Rijn. De 38-jarige man, zonder vast woonadres, werd hierna aangehouden, de Alphenaar na zijn bezoek aan het Rijnland Ziekenhuis.

Gouda Verkeersongeval

Vrijdag 17 juli even na 10.00 uur vond op de Burgemeester van Reenensingel een verkeersongeval plaats. Een 42-jarige automobilist uit Gouda reed vanuit de richting Goudsepoort toen hij in een bocht de macht over het stuur verloor en rechtdoor reed. De bestuurder reed tegen een paal en kwam tot stilstand tegen een boom. Onderzocht wordt hoe het ongeval kon gebeuren. De automobilist en zijn 43-jarige vriendin werden beiden voor onderzoek overgebracht naar het Groene Hart Ziekenhuis.

--- einde berichten ---