Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Broek in Waterland, 18 mei 2009

Foto-expositie Olaf Klijn "Water landschappen en portretten".

Van zaterdag 18 juli t/m zondag 6 september 2009 vindt in de Waterland Art Gallery de foto-expositie "Water landschappen en portretten" plaats met werk van de fotograaf Olaf Klijn.
De galerie is gevestigd in het 17e-eeuwse houten Rijksmonument Roomeinde 13 te Broek in Waterland, 6 km ten noorden van Amsterdam en elk weekend geopend van 12.00 tot 17.30 uur.

Fotograaf Olaf Klijn specialiseerde zich lange tijd in architectuurfotografie. Zijn werk werd gepubliceerd in talrijke Nederlandse en buitenlandse tijdschriften. Het boek "Architectuur & Wonen in Broek in Waterland" met 270 foto's van Klijn beleefde onlangs de tweede druk. De laatste jaren heeft hij zich meer toegelegd op landschappen en portretten. Voor deze expositie selecteerde hij een aantal landschappen waarvan de meeste gerelateerd zijn aan water. Hij streeft daarin naar eenvoud, rust en leegte.
In zijn portretfotografie gaat zijn voorkeur uit naar opnamen die zijn geprint op Hahnemühle Barietpapier. Zie voor meer informatie de website www.waterlandartgallery.nl.

Noot voor de redactie/

Ingezonden persbericht