Ingezonden persbericht

Aberdeen wijst Infor aan als meest invloedrijke technologiebedrijf

Top zakenmensen erkennen de oplossingen van Infor als meest cruciaal voor succes

Barneveld, 20 juli 2009 - Infor kondigt aan dat het business softwarebedrijf is uitgeroepen tot het meest invloedrijke, niet-beursgenoteerde technologiebedrijf. Zo blijkt uit onderzoek van de Aberdeen Group onder 1600 top zakenmensen in 36 landen. Het onderzoek, onderdeel van Aberdeen's "2009 State of the Market: Mid Year Insights Report" rangschikt 25 technologieleveranciers die in het afgelopen jaar de meeste invloed hebben gehad. Dit jaar kruipt Infor vijf plaatsen omhoog naar de 13e plaats. Infor is het enige particuliere, niet-beursgenoteerde bedrijf op de lijst.
"The 2009 State of the Market: Mid-Year Insights Report" benadrukt de best practices en geeft aanbevelingen voor het managen van klanten, werknemers, producten, diensten, en informatietechnologie in de vluchtige markt van vandaag de dag. Aberdeen bepaalde de top van de technologieleveranciers door de respondenten te vragen drie technologiebedrijven aan te wijzen met de grootste invloed in hun dagelijkse werkzaamheden. Infor kwam uit op plaats 13, voor onder andere AT&T, Intel en Adobe.
"Deze erkenning is een hulde aan onze bedrijfsstrategie. Wij willen klanten helpen hun business te verbeteren met behulp van krachtige oplossingen," zegt Jim Schaper, voorzitter en CEO van Infor. "Deze fraaie plaats bevestigt de ontwikkeling die we hebben gemaakt door in te spelen op de veranderende behoeften van onze klanten met onze innovatieve producten zoals Infor Flex en Infor MyDay."

Over Infor
Infor ontwikkelt en koopt functioneel rijke software aan en ondersteunt zijn software met duizenden specialisten en vakmensen. Infor maakt de software beter door middel van voortdurende innovatie, snellere implementatiemogelijkheden wereldwijde toepassingen en flexibele aanschafmogelijkheden. In de afgelopen jaren is Infor wereldwijd gegroeid tot een van de grootste aanbieders van businesssoftware. Kijk voor meer informatie op: www.nl.infor.com.



Ingezonden persbericht