Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

LADY GAGA GEEFT EERSTE NEDERLANDSE CONCERT IN MELKWEG

Op maandag 20 juli geeft Lady GaGa haar eerste eigen concert in Nederland in de Melkweg in Amsterdam. Momenteel staat de Amerikaanse op nummer één in de Nederlandse hitlijsten met de hit Poker Face. Ook haar vorige single Just Dance was een regelrechte hit. De kaartverkoop van dit exclusieve concert start op zaterdag 2 mei via Ticket Service Nederland.

Lady GaGa kan met recht de hotste popster van nu genoemd worden. Geïnspireerd door David Bowie, Queen, Cyndi Lauper en theater weet ze een unieke performance neer te zetten met ijzersterke popsongs, zelfgemaakte extravagante outfits en een do-it-yourself attitude. Met de hits Just Dance en Poker Face van het debuutalbum The Fame en haar optreden als support van Pussycat Dolls in de Heineken Music Hall in februari heeft ze Nederland binnen een paar maanden weten te veroveren. Deze triomftocht zet Lady GaGa voort op 20 juli in de Melkweg in Amsterdam.

LADY GAGA
maandag 20 juli,
Melkweg, The MAX - Amsterdam
Entree ¤ 30 (excl. lidmaatsschap en servicekosten) Aanvang: 20.30 uur

Kaartverkoop start zaterdag 2 mei, om 10.00 uur via www.ticketservice.nl, 150 grotere postkantoren, GWK, VVV, Free Record Shops, AUB Ticketshop en Melkweg

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht