Gemeente Loenen aan de Vecht


Loenen staat bijna weer op de kaart!

De nieuwe editie van de gemeentelijk plattegrond komt in oktober uit. Bedrijven en instellingen in de gemeente Loenen kunnen de komende maanden een vertegenwoordiger van Rijnland Plattegronden verwachten voor het werven van adverteerders. Vraag vertegenwoordigers die beweren aan een gemeentelijke uitgave te werken altijd naar een officiële acquisitiebrief van de gemeente Loenen en bel naar het gemeentehuis als u het niet vertrouwd!

Pas op voor oplichters!

Alleen Rijnland Plattegronden heeft toestemming gekregen van de gemeente Loenen om adverteerders te werven in Loenen voor de gemeentelijke plattegrond. Daarnaast zal het ook met enige regelmaat gebeuren dat Akse Media, de uitgeverij van de gemeentegids adverteerders werft. Er willen echter nog wel eens oplichters langs de deuren gaan die beweren samen te werken met de gemeente. Vraag daarom altijd naar een acquisitiebrief! In deze door het college van burgemeester en wethouders ondertekende brief staat dat alleen Rijnland Plattegronden de officiële plattegrond van Loenen uit mag brengen. Vertrouwt u het niet, bel dan naar de gemeente: 0294-236277

Gratis thuisbezorgd

Wanneer alle stiekeme sluipwegen, nieuwe woonwijken en verse paden in kaart zijn gebracht, zal de plattegrond bij u als inwoner van Loenen gratis worden thuisbezorgd.

Daarna wordt hij alleen nog gratis aan nieuwe inwoners verstrekt, maar bij de VVV, tankstations, boekhandels en grotere warenhuizen zult u ervoor moeten betalen.

Wanneer u de plattegrond in de bus krijgt, is hij inmiddels ook te bewonderen op internet: www.plattegronden.nl/loenen