Ingezonden persbericht

Persbericht

Amstelveen, 23 juli 2009

Hogeschool Rotterdam benoemt Logica tot stagebedrijf van het jaar

Dit najaar verwacht Working Tomorrow de 500e student

Onlangs is Logica met haar afstudeerprogramma Working Tomorrow door de Hogeschool Rotterdam verkozen tot Stagebedrijf van het Jaar 2009. Met name de fulltime begeleiding, het intensief contact met medestudenten en het feit dat je je volledig op de opdracht kunt concentreren bleken van doorslaggevend belang. Ook werden de goede sfeer en de mogelijkheid tot inwinnen van advies bij de diverse Logica consultants genoemd als belangrijke factoren.
In september gaat een nieuwe groep aan de slag bij Working Tomorrow. Logica verwacht dan de 500e student die afstudeert binnen dit programma. De innovatieve afstudeeropdrachten zijn zoveel mogelijk toegespitst op innovaties bij Logica's (key-) accounts onder andere op het gebied van duurzaamheid, collaboration, multimodale interactie, telecom en media.
De student met de meest innovatieve afstudeeropdracht wordt in november door de vakjury beloond met de Working Tomorrow Graduate Award. Deze award is in 2008 gewonnen door Paul Koppen. Hij ontwikkelde een concept waarbij middels patroonherkenning gebaseerd op kunstmatige intelligentie, razendsnel beelden van bewakingscamera's kunnen worden doorzocht.
Studenten die in september willen beginnen kunnen zich aanmelden bij Working Tomorrow. Meer informatie is te vinden op www.workingtomorrow.nl