I Will Follow Fit For free Dance Parade and Closing Party - 14e editie

23/07/2009 17:33

St. Rotterdam Dance Parade

Rotterdam, 23 juli 2009

I Will Follow

Fit For free Dance Parade and Closing Party


- 14e editie -

Zoals ieder jaar heeft de Fit For Free Dance Parade weer voor ieder wat wils.

Van verschillende stijlen tot grote en kleine DJ namen. De Fit For Free Dance Parade crew is er dan ook trots op om te kunnen melden dat bijvoorbeeld dit jaar DJ Pierre, Jack de Marseille, Gene Farris de weg naar Rotterdam weten te vinden. Naast uiteraard bekende gezichten als Lucien Foort, Ferry Corsten, Michel de Hey en Dana.

Warming up met Bingo Players

Sinds 2008 wordt de Dance Parade gestart met een spectaculaire opening. De opening wordt verzorgd door de Bingo Players. Ook de makers van de track 'I Will Follow" Dit jaar bij de Boompjes/Rederijstraat. Vanaf 11.30 uur worden daar de trucks opgesteld en om 12.00 uur precies zullen de eerste beats te horen zijn. Om 13.00 uur vertrekken de trucks dan richting de Verlengde Willemsbrug.

Closing Party,

Het is nu al duidelijk dat er een goede keuze is gemaakt om weer voor een grootschalige slotfeest te kiezen. Voor zo'n 15.000 bezoekers zullen Erick E, Ferry Corsten, Sunnery James & Ryan Marciano, Secret Cinema en MC Gee en Andy Sherman de dag op een spectaculaire wijze afsluiten. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.paylogic.nl en 400 Primera winkels.

Fanny West en MC Marboo

Zoek je een perfecte plek in de stad om de parade voor bij te zien trekken ga dan naar metrostation Coolhaven. Daar staan sowieso 2000 man op een deck en wordt er vanaf 14.30 uur sfeer gemaakt door Fanny West en MC Marboo. De eerste is onder andere bekend van zijn DJ werk voor The Opposites en tientallen feesten De laatste truck zal hier om 18.00 uur voorbijkomen.

Kaarten voor de Fit For Free Dance Parade Closing Party zijn verkrijgbaar via www.paylogic.nl of bij één van de 400 Primera shops.

Voor nieuws en info check: www.fitforfreedanceparade.nl.

Meer informatie over Fit For Free via www.fitforfree.nl

Fit For Free Dance Parade maakt onderdeel uit van De Rotterdamse Zomerfestivals. De Rotterdamse Zomerfestivals, van 31 mei t/m 6 september. Rotterdam is de ideale vakantiebestemming deze zomer. Elk weekend wat te doen en vaak nog gratis ook. Op het programma staan ruim dertig festivals. Kijk voor het complete festivalaanbod op WWW.ZOMERFESTIVALS.NL

Fit For Free Dance Parade wordt mede mogelijk gemaakt door YOUR WORLD! WWW.YOUR09.NL

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.fitforfreedanceparade.nl


Noot voor de redactie:


Noot voor de redactie: