Live meekijken met Ortel Zomercarnaval


Jongerenradio FunX doet hele weekend live verslag vanaf Rotterdamse Coolsingel

ROTTERDAM, 20090723 -- Komend weekend, 24 en 25 juli, trekken honderdduizenden bezoekers naar de Rotterdamse binnenstad voor het Ortel Zomercarnaval. Het tweedaagse evenement met de Battle of Drums presented by FunX en de Straatparade wordt live uitgezonden via een videostream op FunX.fm. FunX hecht veel waarde aan de videostream vanwege de grote belangstelling vanuit Suriname en de Nederlandse Antillen voor het Ortel Zomercarnaval. Het radiostation produceert ook twee dagen lang live radio uitzendingen vanuit een mobiele studio op de Coolsingel.

Op vrijdagavond wordt het tweedaagse evenement ingeluid met de Battle of Drums presented by FunX. In de battle strijden vier Nederlandse brassbands om de felbegeerde titel "Beste Brassband Ortel Zomercarnaval 2009". De finale wordt gepresenteerd door FunX dj Fernando Halman. Zaterdag trekt vanaf 13.00 uur de Straatparade door de stad, die wordt aangevoerd door de Queen Ortel Zomercarnaval: Sushma Bhatti.

Latinweek
Het Rotterdamse Zomercarnaval is de afsluiting van de Latinweek op FunX. In de Latinweek pakt de radiozender flink uit met tropische muziek, reportages en de speciale LatinMiX door dj Fai Oz en dj Idriss. Op vrijdag zendt de radiozender vanaf 10:00 uur de Latin Top 100 uit. De lijst met de grootste Latin & Caribbean hits gekozen door luisteraars komt net zoals alle FunX-programma's live vanuit de mobiele studio op de Coolsingel. De straatreporters van FunX doen live verslag vanuit de swingende carnavalmenigte.

Uitzendtijden Videostream
Battle of Drums presented by FunX, vrijdag 24 juli 19:00 - 24:00 uur live te zien en horen op FunX.fm
De Straatparade, zaterdag 25 juli 15:00 - 24:00 uur live te zien en horen op FunX.fm

Uitzendtijden FunX radio
Vrijdag 24 juli
10.00 uur Latin Top 100
18:00 uur LatinMiX door DJ Fai Oz en DJ Idriss
19:00 uur Battle of Dums
23:00 uur LatinMiX

Zaterdag 25 juli
09.00 uur Zomercarnaval
19:00 uur LatinMiX
20:00 uur The MiX